KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. július 2., hétfő

A postás csenget (27)

A mai csomagom három könyvet rejtett, igazi öröm volt kézbevenni  őket, még a kánikuláról is elfeledkeztem pár percre. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én olvasási kedvem a hőmérséklet emelkedésével fordítottan arányosan csökken.  
E L James: A szürke ötven árnyalata című könyvét nem hiszem, hogy be kellene mutatni, hiszen minden fórumon erről a könyvről beszélnek. Naná, hogy olvasom! Az Ulpius nagyot arat a könyvvel az már biztos.

Lauren Kate: Torment - Kín című könyvét nagyon vártam, a Fallen olyan epilógussal ért véget, ami után azonnal olvastam volna a folytatást. Hamarosan sorra kerül Daniel... És a borító gyönyörűűűűű. Köszi Könyvmolyképző

A harmadik a sorban Cat Adams: A vér dala az Egmont Dark kiadótól. A testőrlány, egy herceg és egy seregnyi  túlvilági lény  története biztosan szórakoztató olvasmány lesz.  A borító dögös lett.



4 megjegyzés:

  1. Basszus honnan van pénzed ennyi könyvre?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A könyvhét-könyvfesztivált kivéve havi 10e-et költök könyvre, ami ebbe belefér az 3-4 könyv, plusz szüli, névnap, kari pénzekből is könyv lesz. Dolgozom, nem iszom és nem dohányzom. Reci is akad, tavaly pl. tízegynéhány volt amit kiadóktól kaptam/kértem.

      Törlés
  2. Szia!
    Elolvastad már a Szürke 50 árnyalatát?
    Nagyon kíváncsi vagyok a kritikádra :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, most hétvégén fogom, és már nagyon várom:)

      Törlés

Rendszeres olvasók