KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

INFORMÁCIÓK

E-MAIL: kellyolvas@gmail.com


 Kéziratok fogadása:
Jelenleg nem fogadok kéziratokat.
(Továbbra is szívesen fogadom az írásokat, bár idő hiányában ne számítsatok azonnali válaszra, azonban igyekszem egy hónapon belül elolvasni és értékelni.)Az előolvasás során kiadóktól kapott recenziós példányt ne kérjétek, mert semmilyen körülmények között nem adjuk ki, mellesleg titoktartási kötelezettség is terhel.

A blogon szereplő könyvek szubjektív értékelésének szabályai:


Egy pillangót minden könyv megérdemel. Az írót becsülöm, hogy rengeteg időt és energiát fektetett a könyv megírásába, és volt bátorsága kiadni azt. 

Az egy pillangónál annyival több, hogy néhány gondolat tetszett benne, megmozgatta a fantáziámat, de korántsem eléggé.

Két pillangót kap az a könyv, aminek az alapötlete jó, de a kidolgozás csapnivaló. Egyszer elolvasható, de az esetleges folytatás nem érdekel.

A két pillangónál annyival több, hogy az író beletett valami újdonságot, ötletet, ami ígéretes, de összességében nem tetszik annyira, hogy emlékezetes legyen. Még a felejtős kategória.

Három pillangót kap az a könyv, ami már eléri a jó könyv kategóriáját, igazán jó ötleten alapul és itt-ott jó a kidolgozás is.  Egyszer olvasós kategória, de ha sorozatról van szó, megérdemli a folytatás olvasásának  esélyét.

A három pillangónál annyival több, hogy valami  megragadott a könyvvel kapcsolatban, legyen az valamelyik karakter, fordulat a történetben, esetleg az extra különleges borító.
Négy pillangós könyv már igazán jó könyvnek számít, amit bátran ajánlok olvasásra. Megvan benne a jó ötlet, a jó kidolgozás, azonosulásra alkalmas karakterek, megfelelő befejezés vagy függővég, szép borító.

A négy pillangósnál annyival több, hogy valamelyik cselekmény, fordulat, karakter, vagy maga a téma mélyen megérint, elgondolkoztat.

Az öt pillangós könyvek a kedvenceim, bármikor újra olvasnám, ha sorozat, a folytatásokat repesve várom. Az írásmód, a történet, a karakterek, a kidolgozás, a befejezés és a borító is számomra favorit, a polcomon a helye.

EZT A KÖNYVET KERESEM!!!
Rendszeres olvasók