KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. február 8., szerda

Sarah J. Maas: Queen of Shadows - Árnyak királynője (Üvegtrón #4)


Celaena Sardothien a.k.a. Aelin Galathynius, Terrasen királynője visszatért és erősebb, mint valaha. Tavaly decemberben jelent meg a nagysikerű fantasy sorozat, az Üvegtrón negyedik része, az Árnyak királynője. A Blogturné Klub tagjai pedig ismét egy turnéra invitálnak minden rajongót. Tartsatok velünk, mert az értékelések mellett érdekességeket tudhattok meg a legújabb Üvegtrón regényről, illetve a három legügyesebb és legszerencsésebb olvasónk pedig a könyv egy-egy példányával lehet gazdagabb!

Könyvmolyképző, 2016
816 oldal
Fordította: Hetesy Szilvia
Goodreads: 4,61
Besorolás: fantasy, YA

Első a bosszú, a többi várhat…

Celaena Sardothien mindenkit elvesztett, aki a szívéhez közel állt, végül mégis visszatért a birodalomba, hogy bosszút álljon, felszabadítsa egykor dicsőséges királyságát és szembeszálljon múltja árnyékaival…
Tiszta szívéből elfogadta, hogy ő Aelin Galathynius, Terrasen királynője. De mielőtt visszaszerezné a trónját, harcolnia kell.
Küzdeni akar unokatestvéréért, aki harcosként az életét is kész feláldozni érte, a barátjáért, aki egy borzalmas tömlöcben sínylődik, és a kegyetlen király rabságában tengődő népéért, akik rendületlenül várják eltűnt királynőjük dicső visszatérését.

Folytatódik Celaena utazása, mely fenekestül forgathatja fel az életét.

Kövesd és éld át szenvedélyes és időnként fájdalmas kalandjait!

Ezúttal picit rendhagyó értékeléssel készültünk - jó olvasást hozzá:) !

Andie (Függővég) és jómagam (Lupi - Kelly & Lupi olvas).

Borító: Gyönyörű. Olyan vérzivataros, mint amilyen maga a történet.

Kedvenc karakter: Aelin, Dorian, Lysandra, Manon

Szárnyalás: Aelin / Celeane karakterfejlődése

Mélyrepülés: -

Érzelmi mérce: van benne romantika is itt-ott, de a fő hangsúly most nem ezen van

Értékelés:

Nyereményjáték:
A mostani nyereményjátékunkban mesteri anagramma tudásotokat kell hasznosítanotok. Aelin fontos információkat kapott néhány Üvegtrón szereplőről egyik szövetségesétől, ám a biztonságuk érdekében kódolva kellett megírniuk az üzenetet. A ti feladatotok az, hogy segítsetek megfejteni kikről szólnak ezek az információk. Tehát négy Üvegtrón szereplő nevét keressük.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válaszok elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

csalt mord na


A blogturné további állomásai:
Február 5 - Könyvvilág
Február 8 - Kelly & Lupi olvas
Február 8 - Függővég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók