KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. március 15., kedd

Ashley Carrigan: A félvér

Korábban már ajánlottam Ashley Carrigan  írásait, pontosabban a Morwen sorozatot:
Bukott angyal

Ash azóta újabb regénnyel örvendeztette meg olvasóit, ezúttal egy teljesen más környezetbe, a fantasy világába csöppentünk.   

Íme  A félvér  fülszövege Ash szavaival:
"Ez a fabula olyan felnőtteknek szól, akik szívében valahol mélyen még van helye a meséknek, melyek káprázatos képzeletbeli világba invitálnak.
Cameriol megüresedett trónjáért folyik a harc, ahol minden eszköz megengedettnek tűnik a hatalom megszerzésére. Ezekben a zaklatott időkben egy kényszerű alku miatt kötött házasság nehezíti főhőseink amúgy sem felhőtlen életét.
A cselekményben bővelkedő történet  színes, kalandos és pörgős. Olyan erények jelennek meg a könyvben, mint a becsület, hősiesség, bátorság, amik napjainkban elcsépelt fogalmak, értékük nincs. Ám ebben a történetben mégis megállják a helyüket, szembeállítva a csalárdsággal és ármánnyal. Ígérem, az olvasó nem unatkozhat egy percig sem, izgalmas események követik egymást a tőlem megszokott ritmusban.
Tartsatok velem  A  félvér  titkokkal teli  világába! Azoknak is ajánlom, akik azt gondolják magukról, hogy már nem hisznek a mesében!"
Ashley  megfogalmazta a lényeget, de annyit még hozzátennék, hogy a történet boszorkányos, varázslós, tündéres és emberi, nem nélkülözi a harcos jeleneteket, de a romantikát imádóknak (én) sem kell csalódniuk.  

A félvér egy önálló regény, Ash évekkel később írt folytatást  A  béke ára  címmel, amelyet a napokban  kezdünk közösen olvasni  a többi rajongóval.

A béke ára


Szívből kívánom, hogy Ash álma teljesüljön, és kiadják a könyveit, hihetetlenül egyéni, kiforrott stílusa van. Engem már rég elvarázsolt, ajánlom mindenkinek:)

2 megjegyzés:

  1. Remek! Lassan úgyis kifogyok a neten olvasható könyvekből. Egy apró megjegyzés: a második linket hibásan írtad be (kihagytál egy s-t). Egyébként jó kis ajánló volt, meghozta a kedvem. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, ki is javítottam, nem jó a s betűm a laptopon, megőrülök tőle:)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók