KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. február 7., kedd

A postás csenget (20)

Első idei könyves rendelésem érkezett ma meg, ami annyiban más, mint az eddigiek, hogy most az Alexandrától rendeltem. Gyors, pontos szállítást produkáltak, meg vagyok elégedve.

Kelley Armstrong: Awakening - Az ébredés
A Sötét erő trilógia második része ez a könyv, a borító gyönyörű, remélem legalább annyira jó lesz Chloé történetének folytatása, mint az első rész. (Könyvmolyképző Kiadó 2011)

Ben Sherwood: Merülj alá az álmokért!  
Sokan láttátok szerintem a Charlie St. Cloud halála és élete című filmet - ebből a történetből készült. Amikor megtudtam, hogy létezik ez a könyv, azóta vágyom rá, és ha hihetek az ajánlóknak, nagyon fog tetszeni. A borítón Nicholas Sparks, Joanne Harris, Sue Monk Kidd, Luanne Rice  dícsérő véleménye virít:)
(Pioneer Books 2011.)

Sarah Dessen: Egy felejthetetlen év
A Tökéletes című könyv óta imádom az írónőt, és elhatároztam, végigolvasom a könyveit. Ebből is készült film, Szerelmi leckék hitetleneknek - mondanom sem kell, hogy imádom. Trent Ford miatt is, aki a főszereplő:))   (Kelly Kiadó 2009)

Hino Matsuri: Vampire Knight 3.
A Mangafan Kiadó frissen megjelent könyve az utolsó a sorban. Kedvencem ez a sorozat, szépséges rajzokkal.

Melyikkel kezdjem?

2 megjegyzés:

  1. Nem gondoltam volna, hogy szereted a Vampire Knight sorozatot, de meglepetések mindig érhetnek:).
    Én tavaly ősszel néztem végig a sorozatot, a történet nagyon tetszett, bár volt egy-két rész, ahol kerekedtek a szemeim rendesen:). (természetesen itt se annak szurkoltam, akinek kellett volna:)) - Zero volt a nagy kedvencem. Te láttad a filmet? Ha igen, akkor mennyire különbözik a könyvtől?

    VálaszTörlés
  2. Nem láttam még, de meg fogom szerezni. Szeretem a képregényeket, Sin City, Death Note, és most ezt is, lehet a lányom hatása, de én még a Lenore-t is szeretem.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók