KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. február 10., péntek

A postás csenget (21)

Hú, ez most gyorsan jött egymás után, de ajándékot rendeltem a Bookline-tól, és muszáj volt még két könyvek beleférnie a csomagba...
De ami igazán a csúcsmeglepetés, az a Tiszták Julianna Baggott-tól. Ez a könyv két napja, 2012. február 8-án jelent meg külföldön is, tehát mondhatjuk, hogy egyidőben a világpremierrel, az Egmont Dark kiadta!!
Végre eljutottunk idáig! Ma besétáltam a Libribe és épp pakolták az újdonság polcra egy raklapról. A borító gyönyörű, kék pillangó a kupola alatt, nagggyon szépséges, darkos.


Christopher Golden: Uncharted - A negyedik labirintus
Izgalmas kincsvadászos misztikus kalandregény ez, a kapcsolódó játékot sokan ismerik. A Fumax kiadónak köszönhetjük a könyvet, és az is megtudtam tőlük, hogy hamarosan megjelenik náluk Mark Lawrence: Tövisek hercege (Prince of Thorns) és Rob Reger, Jessica Gruner: Emily the Strange: Elveszett emlékek

Lilian H. AgiVega: Második Atlantisz - A tízezer éves varázs 
Nagyon tetszetős a fülszöveg, sellők és tündérek háborúja, nagyon kíváncsi vagyok erre a történetre. Tudni kell, hogy molyos tag írta a könyvet, Hartman Ágnes, a könyvet az Aba Könyvkiadó adta ki 2010-ben. Most kedvezményesen kapható a Bookline-on.

3 megjegyzés:

  1. A Tiszták borítója engem is megfogott, de kivárom, hogy mi a véleményed a könyvről:))). Ha azt mondod, hogy jó, akkor megveszem én is:).

    VálaszTörlés
  2. 2/3-nál járok, és jó! Nem romantikus, inkább gyomor kell hozzá, igazi para:)

    VálaszTörlés
  3. Ez jól hangzik - néha kell ilyen is:))) Azért még kivárom a kritikád:)))) aztán lecsapok rá:) (Ebben a hónapban már csak egy könyvet akarok megvenni, a Bloodrose-t, ha tényleg megjelenik, de ha jó a kritikád, akkor ő még belefér:)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók