KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. október 8., hétfő

A postás csenget (31)

Na de egyetlen nap alatt háromszor csengessen?

Kivételesen így esett, hogy a mai napon hat könyvvel lettem gazdagabb,  hozzájön még az előző heti két könyv, és egy meglepetés a blog olvasóinak.

Az első csomag a Maxim Kiadótól jött, a Dream válogatás új könyvei közül ezeket választottam.
Végre megjelent Cyntia Hand Angyalsors sorozatának második része  az Angyalfény! Az elsőhöz hasonló, gyönyörű keményborítós kivitelezésben, 423 oldalon!  A harmadik rész 2013. őszén jelenik meg Angyalvágy címmel. Már most várom!

Jay Asher & Carolyn Mackler: Kezünkben a jövőnk című könyve a Facebook körül forog, ez annál is inkább érdekes, mert szerintem vétek kihagyni az életünkből ezt az információforrást. Én ugyanis a kapcsolattartás helyett/mellett inkább a hírszerzés örvénylő katlanának tartom, és minden alkalommal, ha ott járok, halászok magamnak egy-egy gyöngyszemet. 

Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra? című könyvét Greylupus bloggertársam már olvasta is, úgyhogy hamarosan lesz kritika, én nagyon sok jót olvastam róla a külföldi blogokon, könnyed kikapcsolódást ígér.

A második csomagom a Bookline-tól jött, benne a nagyon várt könyv:  Lauren Oliver: Káosz (Cicero)
A borító... hát több mint fura. Persze ezért nem fogok nyavalyogni, ha tetszik a történet. Hamarosan kezdem!

C.J.Daugherty: A Cimmeria titka (Carta Young) című könyv volt még a csomagban, nagyon kíváncsi vagyok rá, mert olvastam nagyon jó és nagyon lehúzó kritikát is. Nagggyon vastag, 452 oldal!

Benyák Zoltán igencsak meglepett, amikor elküldte új regényét Ars Fatalis - A végzet játszmája  címmel. Nagyon érdekes a fülszöveg, kíváncsivá tett, itt is köszönöm a dedikált példányt!

Sara Shepard: Pretty Little Liars (Ulpius-ház) című könyve......... nem akartam ám ezt megvenni, csak úgy szembejött féláron a tescóban a múlt héten....

Kimberly Derting: Eskü (ÉTK-Merit könyvek) című könyvét a kiadótól rendeltem meg, és nagy örömömre egy plusz példányt is kaptam, amit egy szerencsés megnyerhet közületek. Hamarosan kiteszem a nyereménydobozt.
A könyvet hétvégén be is fejeztem a kritika megtalálható ITT.

Folyt.köv. a következő fizunál!

2 megjegyzés:

  1. Ez nem ér! Nekem még mindig nem jött meg az Angyalfény! Pedig annyira várom :/// Szerencsés vagy! :)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók