KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2015. július 29., szerda

Laurelin Paige: Fixed On You - Megtalállak még


Laurelin Paige irónő nagysikerű Fixed sorozatát hozzánk is elhozza a Libri Kiadó. Hudson Pierce és Alayna Withers kapcsolatáról szóló trilógia első részét a Blogturné Klub tagjai népszerűsítik olvasóik körében. 8 napon keresztül követhetitek nyomon a magyar bloggerek élménybeszámolóit a Megtalállak még - Fixed on You című könyvről.

Libri Kiadó 2015.
342 oldal
Fordította: Horváth M. Zsanett
Goodreads: 4,18
Besorolás: felnőtt, erotikus, romantikus
http://www.libri-kiado.hu/konyveink/konyv/645/Megtalallak_meg_-_Fixed_on_you

New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.
A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.
A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba.
A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.
A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna.
A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.
És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik.

Erotikus történet, a bejegyzés is tartalmazhat 18 éven felülieknek szóló megjegyzéseket, ennek függvényében olvasd tovább.
Nem nevezném Alayna-t szemtelenül fiatalnak, hiszen 26 éves, most végezte el az egyetemet, és pultosként dolgozik imádott éjszakai klubjában. Rajong a helyért, és régi terve, hogy megmászva a szamárlétrát, a hely egyik kreatív vezetője legyen. Úgy tűnik, hogy  a klub menedzsere David is megfelelőnek tartja a munkára, épp ezért futó viszonyukat le is zárják David kérésére. Alayna nincs ettől összetörve,  nagyívben  kerüli a tartós kapcsolatokat, ugyanis "szeretetfüggő", képes a zaklatásig menően ráakaszkodni azokra a  kapcsolataira akiket szerelemmel szeret, és ez már nem egyszer végződött bírósági üggyel. 
Szülei korai halála miatti szeretetéhségével magyarázható ez a viselkedése, amin nem javít a bátyjával folyó állandó küzdelme, aki szerint "normális" állásban kéne dolgoznia, nappal 9-17ig, nem pedig este 9-től hajnali ötig.
Mivel a bátyja támogatja anyagilag is, nagy kétségbeesést okoz, amikor Brian kijelenti, babát várnak a feleségével és most aztán tényleg nem támogatja őt tovább. 
Soha jobbkor nem jöhetne a klub új tulajdonosának,  Mr. Tökéletesenjóképűdúsgazdagüzletemberdenincsérzelemcsakmegjátszáséssokszex  ajánlata, kifizeti a lány diákhitelét, ha vállalja, hogy eljátssza a kedvesét a családja és a nyilvánosság előtt, mert a pasit az anyja érdekházasságba akarja kényszeríteni egy olyan lánnyal, akit gyerekkora óta ismer, de csupán barátok.
Ez tehát az alapszituáció, és itt jön a  kérdés, vajon miért érdemel ez a némileg klisés történet majdnem maximális pontot tőlem? Elsősorban azért, mert hatalmas méretű (az is, de) kémia van a két főszereplő között. Másodsorban semmi bajom a klisékkel.  Mindketten több mint remek külső adottságokkal rendelkeznek, Hudson különösen jó pasi, minden részletében tökéletes. Egyszerre volt kemény (de igazán kemény ott is) és gyengéd is. Persze ki nem találnád, de sötét múlttal rendelkezik. Lehet, hogy már nagyon hozzászoktam ehhez, de nekem az ő problémája azért nem tűnt olyan súlyosnak, mint amilyennek megpróbálták beállítani. Az anyja viszont egy pszichopata.
Laynie pedig okos. Nem a diplomájára gondolok elsősorban. Tetszett a karakterében, hogy tudja mit akar, a kétségbeejtő helyzetekből is feláll, megoldást keres.
Sok a szex, de ki bánja? Persze itt is megvannak a túlzások az egymás utáni menetek és orgazmusok számát illetően, de legalább jól van megírva a dolog fizikai része. Végül is egy erotikus könyvről beszélünk, persze hogy központi téma a nedvesedés és a keményedés, ráadásul bebizonyítja a szerző, hogy a most oly divatos BDSM nélkül is lehet jó egy erotikus történet.
A szerző Alayna szemén keresztül meséli el a történetet, és bizony nekem nagyon nagyon hiányzott legalább néhány fejezet Hudson szemszögéből. Annyira szerettem volna a fejébe látni, úgy igazából. Az írónő szépen beletette a történetbe a szerethető és utálható mellékszereplőket, rajtuk lehetett mosolyogni és bosszankodni, kellemesen áthidalva a két szex közötti oldalakat. (viccelek)
Azt viszont nagyon értékeltem, hogy nem hozott a szerző a végére valami körömrágós függővéget, ami egy trilógiánál szinte alapvető. Épp csak annyi a várakozás bennem, hogy vajon végleges lesz a kapcsolat, ha nem, akkor vajon milyen problémák jönnek elő, és ez pont elég ahhoz, hogy a következő részeket is el akarjam olvasni.  És szerintem ez a lényeg, felkeltette és fenntartotta az érdeklődésemet a Fixed On You, várom a folytatást.

Borító: Tetszik.
 
Kedvenc karakter: Alayna

Szárnyalás: Tetszett az Égi Bárka.

Mélyrepülés: Utálom a sok márkásítást.

Érzéki mérce: Elég sok a grafikusan leírt szex, 18 év felett ajánlom.

Értékelés:

Extraként néhány idézettel szeretnék kedvet csinálni az olvasáshoz:

 "Miután számtalanszor összetörték már a szívemet, rájöttem, hogy számomra kétféle férfi létezik. Az első csoport volt a "dugj és húzz el". Ezek a férfiak fel tudtak izgatni az ágyban, de szükség esetén könnyű volt hátrahagyni őket. Már csak ilyenekkel álltam össze. Biztonságosak voltak. David is közéjük tartozott. 
Aztán voltak azok a férfiak, akik egyáltalán nem voltak biztonságosak. Velük nem dugj egy jót, aztán húzz el, hanem dugás és megbánás. Olyan erősen vonzottak magukhoz, hogy teljesen felemésztett a vágy, csak rájuk figyeltem, arra, amit csináltak és mondtak. Menekültem az ilyen férfiak elől, amilyen gyorsan csak tudtam. 
Amint a szemébe néztem ennek a férfinak, tudtam, hogy előle is menekülnöm kellene."

"- Csukd be a szád, Alayna. Nagyon édes a látvány, de elvonja a figyelmemet."

"- Ez a megjátszott kapcsolat.... pontosan milyen messzire kellene elmennem a színjátszásban?
- Nem kell kertelned. A szexre vagy kíváncsi. - Ismét kitágult a pupillája. - Sohasem fizetek a szexért, Alayna. Ha lefekszem veled, az ingyen lesz."

"Vonzódom hozzád, Alayna. Nem azért, mert bántani akarlak vagy manipulálni, hanem mert gyönyörű vagy és szexi és okos, és igen, talán egy kicsit őrült is, de te nem mentél ebbe tönkre. És ez reményt ad. Nekem."
 Játék

Minden állomáson egy-egy szereplő nevét rejtik el a bloggerek a bejegyzésekben. Nektek az lesz a dolgotok, hogy megkeressétek azokat és a rejtvény megfelelő sorába beillesztve a blogturné végén a fő megoldást beírjátok a rafflecopter dobozába.
A helyes megfejtők közül három példányt fogunk kisorsolni Laurelyn Paige: Fixed on you - Megtalállak még c. könyvéből. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.


 a Rafflecopter giveaway


További állomások:
07.27. - Kristina blogja
07.28. - Angelika blogja
07.29. - Kelly & Lupi olvas
07.30. - Deszy könyvajánlója
07.31. - Insane Life
08.01. - CBooks
08.02. - Zakkant olvas
08.03. - Könyvszeretet

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók