KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2022. július 10., vasárnap

J.J. McAvoy: Black Rainbow - Fekete szivárvány (Szivárványok #1)

 


J.J. McAvoy első magyarul megjelent történetének középpontjában egy menő ügyvédként dolgozó professzor és egy joghallgató lány áll, akik egy feledhetetlen és tüzes hét után döbbennek rá az új felállásra.
Kövessétek a legújabb Rubin Pöttyös romantikus-erotikus regény blogturnéját, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen a Könyvmolyképző kiadónak hála a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyeri a Fekete Szivárványt!

Könyvmolyképző, 2022
360 oldal
Fordította: Takács Ágnes
Goodreads: 4,09
Besorolás: NA, romantikus, erotikos

Egy sorsfordító találkozás története.

Az érzéki egyhetes kaland után, amit a bárban megismert zenésszel átélt, Thea Cunning nem hitte, hogy valaha újra látja Levi Blacket.

Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legmenőbb büntetőügyvédje is.

Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogászprofesszorok is az egyetemen.

Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black.

De lehetséges a legjobbtól tanulni anélkül, hogy a legjobb ágyában kötnénk ki?

Ezzel a könyvvel egy darabig hadilábon álltam, nem tudtam, hogy el akarom-e olvasni vagy sem. Az oka nem is a sztori volt, hiszen ami a fülszövegben szerepelt, az eléggé érdekesnek tűnt, de már annyi, de annyi New Adult sztorit olvastam, ami totál elment a szoftpornó felé, hogy már nagyon ritkán nyúlok olyan könyv fel, ami ehhez a műfajhoz kapcsolódik.
Végül, mivel több blogger barátnőm is elismerően nyilatkozott a regényrő, így úgy döntöttem, hogy belevágok.

A történet szerint a 23 éves Thea egy este összegabalyodik egy bárban egy nagyon vonzó férfival és mivel csak úgy forr köztük a levegő, több is történik sima flörtnél. Miután kiderül, hogy nagyon is vonzódnak egymáshoz, úgy döntenek, hogy egy hetet együtt töltenek, "csak szex és semmi más" felkiáltással, aztán egy hét múlva mindenki megy a maga útján tovább. Persze, egy hét sok idő és kiderül, hogy nagyon jól összepasszolnak az ágyon kívül is, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, közös témáik is vannak, de hát eljön a megbeszélt hét vége és mind a kettő túl büszke ahhoz, hogy közölje a másikkal, hogy többet akarna és hogy folytassák, amit elkezdtek.
A következő hét első napján Thea a Harvard nagyon kemény jogi karán kezd, a mindenki által "El Diablo"-ként nevezett, rettegett professzor pedig nem más.... mint Levi Black, a férfi, akivel az előző forró hetet együtt töltötték.
A férfi itt és most nem azt az arcát mutatja, amit a lány megismert az egy hét alatt, hanem egy kőkemény, mindent IS megkövetelő professzorét, aki a legkisebb hibát is azonnali kirúgással jutalmaz. Viszont aki túléli az első heteket vele és bekerül a legjobb 12 diák közé, abból a professzor olyan szakembert farag, aki bárhol megállja a helyét és a sztárügyvédek között emlegetik majd a nevét. Thea pedig kőkeményen hajt azért, hogy sikerrel vegye az akadályokat, hiszen nemcsak a leendő jó állás a tét a számára, hanem egy szörnyű titkot hordoz magával és a sikeres ügyvéddé válása tudja őt a feloldozáshoz juttatni.

A történet elején nagyon elbizonytalanodtam. Mert hiába a blogger ismerősök, barátok véleménye, én úgy éreztem, hogy ismét belekerülök a "mamipornó" hálójába. Az írónő a történtet elején két szállal indít, az egyik a jelen - amikor Thea már diák, Levi pedig a tanára, a másik pedig a múlt - az egy hét, szinte csak szexről szól. A jelennel semmi gondom nem akadt, izgalmas volt, érdekes, feladványos ügyeket tárgyaltak, közben megismehettük Levi tanítási módszerét - elég kemény volt tényleg, a diákjait kemény lelki terrorral és rengeteg gondolkodásra késztető feladattal készítette fel a leendő szakmájukra, de a múlt... ott jó pár oldalt simán végiglapoztam, a kőkemény szexjelenetek miatt. Ne értsetek félre, semmi gondom nincs ezzel a témával, prüd sem vagyok egyáltalán, de még mindig ott tartok, hogy olvasni erről.. a kevesebb, néha jobb. Ez később be is igazolódott, mert az egy hetet aránylag gyorsan "kivégeztük" és onnantól már csak a jelennel foglalkoztunk. Ott is két szálat kaptunk, mert Thea és Levi gondolataiba is beférkőztünk, így azért csak kiderült, hogy Levi hiába maga az ördög, de nem tudja kiverni a fejéből Theát. A kettőjük közti kémia pedig valami brutál jóra sikerült, az írónő rettentően jól megírta a szerelmi szálat. Mivel a jelenben már ugye tanár-diák páros voltak, így a szex, mint olyan, szóba se kerülhetett. Ezek meg ketten kerülgették egymást, mint macska a forró kását, én pedig attól függetlenül, hogy úgy indultam neki, hogy "nem akarok már több szexjelenetet olvasni", a történet közepétől már nekem is szó szerint fájó volt, hogy ezek ketten nem lehetnek egymáséi :D.

Az ügyek pedig, amelyeken közösen dolgozhattak a diákok és a tanárjuk, nagyon érdekessé, Thea múltja és titka pedig.. még izgalmasabbá tetté a regényt, így az alap "diák-tanár" szerelméről szóló történetet picit azért felturbózta J.J. McAvoy.

És a történet vége? Nekem tetszett ez a lezárás, méltó befejezése volt a történetnek.
Összességében nagyon kellemesen csalódtam a regényben és a kezdeti, "nem akarok több szexjelenetet olvasni" ellenállásomat hamar megtörte a szerző az ügyes történetvezetésével és azt vettem észre, hogy szinte egy ültőhelyemben kiolvastam a könyvet. Az írónő pedig ezzel a regényével bekerült a látómezőmbe és kíváncsian várom a következő regényét!

Borító: Nem mondom, hogy rossz, mert dögös rajta a pasi, sőt :D, de valahogy mégsem az igazi a számomra

Kedvenc karakter: Levi, Thea, Tristan, Atticus

Szárnyalás: a történet és a főszereplők közti kémia

Mélyrepülés: -

Érzelmi mérce: + 18-s a kategória, ezzel szerintem mindent elmondtam :D

Értékelés: 



Ha megtetszett, ITT megrendelheted!

Nyereményjáték:
Mivel a Fekete Szivárvány egy professzor-diák románcról szól, így az egyes állomásokon is olyan könyveket kell felismernetek, amelyekben tanár-diák szerelem szerepel! Minden állomáson találtok egy idézetet, találjátok ki a regény címét, majd írjátok be a rafflecopter megfelelő rubrikájába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

“Aria szája kiszáradt. Előtte, az osztály előtt a bárban megismert Ezra állt. Ezra, aki megkapta a haikuját. Az ő Ezrája, nyakigláb, aranyos, rosewoodi zakóban és nyakkendőben, kifésült hajjal, rendesen begombolt gombokkal, bal hóna alatt bőrkötésű tanári kézikönyvvel. Újra elolvasta a feliratot: Mr. Fitz, angol fakultáció.
Mr. Fitz Ariára bámult, és elsápadt.
– Szent szar.”


a Rafflecopter giveaway

A blogturné további állomásai:
Július 4 - Hagyjatok! Olvasok! - kedvcsináló idézetek
Július 7 - Hagyjatok! Olvasok!
Július 10 - Kelly és Lupi olvas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók