KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. február 20., vasárnap

Nancy Madore: Megigézve

Könyvmolyképző Kiadó 2010.
245 oldal
Goodreads: 3,24
Besorolás: Felnőtteknek

Engedd, hogy elragadjon egy semmi máshoz nem hasonlító fantáziavilág! Ahol a gyönyörű hercegkisasszonyt szerelmi hármas fogatra csábítja jóképű hercege és a megnyerő komorna… ahol egy rejtélyes úriember fiatal felesége az érzékeit borzoló büntetésben részesül gátlástalan kíváncsisága miatt… ahol a naiv leány feleségül megy egy szörnyeteghez, akinek érzéki étvágya felébreszti bimbódzó vágyát…
Tizenhárom klasszikus mese egyedülálló és kifejezetten felnőtteknek szóló változatával Nancy Madore kíváncsivá tesz és felizgat.
Az írónő csiklandós, pezsgőn erotikus antológiája garantálja, hogy késő éjszakáig fenn maradsz majd.
Ezután másképp látod majd a tündérmeséket.

Határozottan 18 éven felüli hölgy olvasóknak íródott ez a 13 klasszikus mesét "erotikusan" feldolgozó könyv.
Kevesen vallják be, hogy néznek pornó filmeket, de azért tudjuk, hogy elenyésző kivétellel mindenki látott már ilyesmit. Az erotikus tartalmú könyvekkel is így van, lehet tagadni, de ki nem olvasott már bele az ilyen jellegű irodalomba? Minden kornak megvoltak a klasszikusai, kezdve a görögöktől a Justine-on át a Lady Chatterley szeretőjéig, és még sorolhatnám.
Ebben a 13 rövidke történetben Hófehérkétől Hamupipőkéig  a mesevilág számos szereplője felvonul, nem éppen a hagyományos szerepben illetve jellemzőkkel. Egy azonban azonos, minden sztoriban erősen érződik az írónő feminizmusa, és ez nem is olyan nagy baj, hiszen az olvasók 99%-a hölgy. A sorok között megbújó biztatást  érdemes megfogadni, csajok, fogadjátok el magatokat és vállaljátok fel a vágyaitokat!
Személyes tapasztalat: mint gyakorló lányos anyuka, a lakás tele hercegnős figurákkal, könyvekkel, filmekkel. Ezek után nem tudok úgy ránézni ezekre, hogy a Disney embléma helyett eszembe ne jutna Nancy Madore munkássága. 
Külföldön megjelent már a könyv két folytatása is, Enchanted again és az Enchanted dreams. 
A prűd olvasók kerüljék messzire, a nagy átlag azonban jól fog szórakozni a meglepő fordulatokat tartogató fejezeteken.

Borító: Az eredeti kiadásból átvett borító tökéletes.
 
Kedvenc karakter: A királynő a Tükröm tükrömből.

Szárnyalás: Szépség és a Szörnyeteg.

Mélyrepülés: A rút kiskacsa.

Érzéki mérce: A jó ízlés határain belül, keményen erotikus.

Értékelés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók