KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. november 26., szombat

Új dimenziók - 57 mai magyar novella

Aposztróf Kiadó 2011
255 oldal

48 szerző 57 novelláját tartalmazza ez a kiadvány, mely az Aposztróf Kiadó és a Corvin Művelődési Ház 2011-es novellapályázatának eredménye.
November 19-én a XVI. kerületi Corvin Művelődési Házban rendezték meg a könyv bemutatóját, ahol felolvasásra került néhány díjnyertes novella a könyvből, és sok megzenésített verset is hallgathattunk a Dre lányoktól. Igazán jó hangulatot teremtettek a gitárral kísért dalaikkal, és a novellákat is ők olvasták fel.

A legizgalmasabb mégis a két ismerős szerzővel való találkozás volt, sőt végre megismerhettem a barátnőiket is, Juditot és Atyust.

Nyíri Eszter (képen jobbra) a Vágta című  novellájával került be a válogatásba, aranyos kis szösszenet. Érdemes benéznetek    Stigu oldalára, nagyon tehetséges a leányzó, a történetei tele érzelemmel, finomsággal, amilyen ő maga is.
Jurman Henrietta (képen balra) két novellája is bekerült a könyvbe; Önzetlenül  és az Összetörve. Mindkettő szíven ütött, elérte azt a hatást, amit közvetítenie kellett. Aby  oldalára is feltétlenül el kell látogatnotok, ő is rendkívül tehetséges, imádom a munkáit.
A Moly-on is bekarcoltam a könyv megjelenését, kiderült, hogy @peti_bácsi, azaz Nagy Péter  Fán című novellája is szerepel a könyvben, sőt megkapja érte a Penna különdíjat. Ezúton is mindegyikőtöknek gratulálok!!!!!


3 megjegyzés:

  1. Szia Kelly!

    Én is örülök, hogy találkoztunk. A lányok meg tényleg megérdemelten kerültek a kötetbe. :)
    Puszi: Judit

    VálaszTörlés
  2. Szia, Kelly!

    Nagyon hálás vagyok Neked, amiért eljöttél. Nem is tudod, milyen sokat jelentett nekünk, hogy ott voltál és velünk együtt élted meg a pillanatot. :)
    A bejegyzést is külön köszönöm. Jól esett, hogy írtál rólunk. :)

    Puszi:
    Aby <(@ˇvˇ@)>

    VálaszTörlés
  3. Lányok, remélem hamarosan újra találkozunk, kéne egy alaposabb beszélgetésre sort keríteni:)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók