KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. február 4., szombat

Borító Extra (10)


Az extrán figyelemfelkeltő borítók közé tartoznak az arc, vagy annak egy-egy részletét kiemelő borítók. 

A szemen kívül, amit általában kihangsúlyoznak a tervezők, nagyon intenzíven hat egy szép száj is. A kedvenc szájas borítóimat mutatom most meg:



Rachel Vincent: My Soul to Take

Nagyon népszerű, olvasott könyv, többféle borítóval megjelent már, nekem ez a kedvencem. Ez a  Soul Screamers sorozat első része, szívesen látnám a hazai polcokon.  Ettől függetlenül jó hír, hogy az írónő Shifters sorozatának első része hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál.



Carrie Harris: Bad Taste in Boys   

Cukorfalat ez a borító, akkor is, ha a könyv témája zombis, a szórakoztató fajtából.  A történetről Gigi írt recenziót, elolvashatjátok  ITT.   





Sarah Beth Durst: Drink, Slay, Love

Emlékszem, ez a borító is már fél évvel a megjelenés előtt kikerült, és átrobogott a bloggerek oldalain, nagy sikert aratva. A könyv szintén a viccesebb kategóriába tartozik, szó sincs véresen komoly történetről, egy 16 éves vámpírlány viszontagságait taglalja.

Jen Violi: Putting Makeup on Dead People  

Nagyon megtetszett ez a száj, a tökéletes formája,  szép színe miatt. A történet, amit a könyv takar, egészen kis mértékben  kapcsolódik a borítóhoz, a főszereplő  tini lány tényleg készít sminket a halottaknak a temetés előtt. Nyilván nem ilyen fiataloknak, mint a képen látható modell. De a könyv inkább az útkeresésről szól, a szeretetteink elvesztése miatt kialakult depi túléléséről.




Favoritom!!!

Jamie McGuire: Beautiful Disaster

A könyv más borítóval is fut, ez  az  ebook változat borítója. Annyira provokatív, izgalmas, színes. 
Annyiban van köze a sztorihoz, hogy a főszereplő rosszfiú tetovált, vadóc, motoros srác, aki egy fogadás miatt egy hónapig együtt kénytelen lakni egy jókislánnyal. Nagyon érdekel a könyv, hamarosan sorra kerül.

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók