KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. január 29., vasárnap

1 éves a blog

Ma születésnapot ünnepelek, 1 éves lett a blogom. 

Köszönöm minden kedves látogatómnak, hogy szántatok némi időt a véleményeim elolvasására. Nagyon sok kedves embert ismertem meg a blogon keresztül, örültem minden kommentnek, visszajelzésnek.
Elsősorban az olvasás népszerűsítése a célom, szeretném, ha az ide látogatóknak meghoznám a kedvét egy-egy könyv elolvasásához. Amikor elkezdtem egy évvel ezelőtt blogolni a könyvekről, azt gondoltam, itt nem lesz negatív vélemény, hiszen nem válogatás nélkül olvasok, nem foghatok mellé. Az élet rácáfolt erre, néhány történetre jobb ha fátylat borítok.  Megpróbálok óvatosabb lenni, mert az idő kevés, a könyv temérdek. Az idei tervem 100 könyv elolvasása, ami nem lehetetlen, de nehéz, munka és család mellett főleg.
Nem akarom elhanyagolni a borítós sorozatomat sem, a beígért  régebbi ya könyvek bemutatása is sorra kerül, és a saját kis könyvtáram kincseit is megosztom veletek.

Várok mindenkit továbbra is!


2 megjegyzés:

  1. Gratulálok hozzá :D Nagyon szeretem olvasni a véleményedet, és már nem egy könyvhöz hoztad meg a kedvemet :)))

    VálaszTörlés
  2. Drága Kelly. Én is had gratuláljak, mindig örömmel követem a véleményeidet és a jó ajánlásokat is, én is nem egy könyvhöz kaptam tőled kedvet. További jó olvasást, és időt a blogolásra. Mert olvasni jó!!!!

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók