KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. március 9., péntek

Borító Extra (12)

A legutóbbi borítós postban a fehér ruhás hölgyekkel foglalkoztam, jöjjenek most a fekete ruhás lányok borítói. 
Sokkal közelebb áll hozzám ez a világ, akik ismernek személyesen, tudják, hogy szinte mindig feketében járok, imádom ezt a színt. 
Ezeket a  könyveket megpillantva szinte érzem a  darkos beütést, legyen akár bukott angyalos, boszorkányos vagy bármilyen más fantasy. Gyönyörűek!



 
Carolyn MacCullough: Always a Witch

A Witch széria második része kapta ezt a gyönyörű borítót.
A történet boszorkányos fantasy,  egyik kedvenc bloggerem, Gigi véleményét ITT olvashatjátok a könyvről.



Carrie Jones&S.E. Wedel: After Obsession

Tavaly szeptemberben jelent meg ez a könyv, igazi sötét, misztikus történet. Carrie Jones már régóta várólistás nálam, a Need sorozatát évek óta kinéztem magamnak.
A borító nagyon különleges, biztos vagyok benne, egy magyar kiadás esetén ragadna a kezekhez a könyvesboltokban.




J.A. London: Darkness Before Dawn

Disztópia - vámpírokkal. Na ez az, ami utoljára eszembe jutna erről a borítóról, de attól még gyönyörűséges. Imádom a betűtípust is, jó választás. 
A könyvet Az éjszaka háza, a True Blood és a Morganville Vampires könyvsorozatok rajongóinak ajánlják.



Nagyon ütős könyvnek ígérkezik ez a disztópiás fantasy, amely idén augusztus végén jelenik majd meg a tengerentúlon. Igazi badass csajszi lesz a főszereplő, aki jól bánik a kardjával. Persze lesz benne romantika is.
Ez a borító is megvett magának hónapokkal a megjelenés előtt.





Újabb boszorkányos történet: a fülszöveg szerint Trissnek a mágia sötét oldalával kell megküzdenie, miközben eltűnt anyja után nyomoz, lehetőleg elkerülve az Elveszett lelkek birodalmát. Júniusban várható a megjelenés, és a kissé sablonosnak hangzó sztori ellenére nagyon vágyom a kezembe venni ezt a gyönyörűséget. Kinagyítva látszik a hatalmas pókháló a lány körül, ma ez a borító lett  nálam a nyertes.






 Lauren Kate: Fallen sorozat

Ha már fekete ruhák, kihagyhatatlan megemlíteni a Fallen sorozatot Lauren Kate tollából. A baloldali a második a sorozatban Torment címmel, mind közül a kedvencem.  Jobbra pedig egy amolyan bónusz iromány a sorozathoz, január végén jelent meg és Valentin napi ajándékként is felfogható az olvasóknak, tele szerelmes történetekkel a Fallen sorozat szereplőivel. 




Folyt.köv.

1 megjegyzés:

  1. Hú, a Defiance nagyon tetszik, mondjuk vörös hajú a csaj, azért is. :D De az After Obsession is jó nagyon.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók