KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. március 31., szombat

Kedvenceink lesznek (1)

A rovat ihletője Alex Bennett az http://www.electrifyingreviews.com/  oldalról, továbbá az új magyar blogger rovatokat összefogó http://konyvesblogok.blogspot.com
Olyan könyveket mutatok ebben a rovatban, amelyek hónapok múlva fognak majd megjelenni, de már most érdemes feltenni a várólistára, esetleg felhívni rájuk a magyar kiadók figyelmét.

 Rachel Cohn: Beta
 Megjelenés: 2012. okt.16.

Elysia egy klón, egy 16 éves tini Bétája. Demesne szigetére kerül, ami egy paradicsomi hely, a világ leggazdagabb emberei számára. A szigettel nincs minden rendben, sem az emberekkel, sem az őket szolgáló klónokkal. Elysia hiába tudja, hogy nincs lelke, és nem kéne éreznie semmit, mégis amint esélyt lát arra, hogy boldog lehessen, megpróbál kitörni.

Klónok és tökéletesség, egy olyan írónőtől, akinek David Levithannal közös művei nagyon népszerűek, kíváncsi lettem.

Tara A. Fuller: Inbetween
Megjelenés: 2012. aug. 14.

Emma élete megváltozott, amióta 3 évvel ezelőtt apja meghalt abban az autóbalesetben, amit ő viszont túlélt. Nem véletlenül.. Mit lehet tenni, ha egy Kaszás szeret bele az ember lányába?

Őszintén szólva ez a gyönyörű borító nagyon vonzó, elhiszem, hogy ebbe a lányba még a Kaszás is bele tud szeretni.


 
Sara Walsh: The Dark Light
Megjelenés: 2012. aug. 28.

Mia unalmas kisvárosban tengődik, persze hogy felfigyel az új pasira, Solra, akinek klassz tetkó borítja a hátát. Mia testvére eltűnik, és a lány úgy véli, Sol többet tud, mint amennyit megoszt vele, pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Veszélyes hottie pasi, tetkóval, jöhet!!





Daniel Marks: Velveteen

Megjelenés: 2012. okt. 9.

Velveteent elrabolja és meggyilkolja egy Bonesaw (LOL) nevű őrűlt. A Purgatóriumba jut, és persze szeretné megbosszulni a halálát, de brutálisan. Ennek viszont ára van, a lelkét kockáztatja..

Enyhén függő lettem a borítót látva!

Kody Keplinger: A Midsummer's Nightmare

Megjelenés: 2012. jún. 5.

Whitley elvált apukájánál tölti a nyarat, ahol nem várt meglepetés várja, apja új menyasszonya és annak két gyermeke. Akikkel össze kéne barátkoznia. Mi a legcikibb dolog a világon? A mostoha fiában felismeri saját érettségi bankettjének egyéjszakás  kalandját. Persze dühös, és lázad, nem veszi észre, hogy a boldogság ott van az  orra előtt.

Kody stílusát nagyon szeretem, remélem itthon is megjelenik ez a könyv!

22 megjegyzés:

  1. Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg új sablon kezd kerekedni ebből a belém szeretett a Kaszás/Halál/Hádész témakörből?

    VálaszTörlés
  2. Szia! Tara Fuller : Inbetween könyve meg fog jelenni magyarul? köszi

    VálaszTörlés
  3. Szia.én is sajnálom :| kicsit reménykedtem.nagyon elolvasnám. És a két könyv közül amit említesz. Kody Keplinger, Sara Valsh könyvei magyarul? Köszi válaszod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kodytól a DUFF jön valamikor, másról nem tudok.

      Törlés
  4. köszi. lassan végére érek a tündérkónikáknak,(egy hete kezdtem el olvasni,és már az ötödik könyvbe kezdek bele,falom az oldalakat)és utána szeretnék valami jót megint elkezdeni. esetleg valami tipp? majd utána nézek a Duff tartalmának.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pörgesd át a 4 - 5 pillangós értékeléseket:)) jobb oldali oldalsávban van a címkefelhős rész, ott könnyű rákeresni. Azok mind jók:))

      Törlés
  5. újra én :) duff -beszámolód elolvasva,kedvet csináltál hozzá,várom. És megakadt a szemem egy könyvön,amiről idáig nem is tudtam, Cynthia Hand Angyalnyár! (angyalsors,angyalfény elolvasva,imádtam,itt díszelegnek a polcomon a többi könyv között) de mi is ez a könyv tulajdonképpen? már meg lehet venni nálunk? Akarom ezt is. Első két könyve nagy nagy kedvencem. Most a borús égbolton,felvillant egy csillag számomra :) olvasni akarom!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kapható, fent az oldalsávban balra van is egy link, ahol egy példányt meg lehet majd nyerni. Igazából ez egy novella a 2. és 3. rész közötti időről.

      Törlés
  6. Köszi. Megtaláltam a címke alatt az értékelt könyveket,wau :),jobbnál jobb könyvek,lesz miből válogatnom. Elsőre rögtön találtam 1-2 amin megakadt a szemem,de,ha majd jobban átnézem,lesz az még több is. Fantasztikus :) Az oldalad látogatói egyel bővültek. Feljövök amikor csak tudok. Imádok olvasni,és most már még többet akarok. :) Angyalnyárt pedig akarom,minél hamarabb :) Ha csak a felét is fogom elolvasni annak amit te,már boldog leszek!!!

    VálaszTörlés
  7. szia! újra én :)a segítségedet kérném. ahogy a könyvek között keresgéltem,múltkor megakadt az egyiken a szemem,és most meg nem tudom hol néztem. a tartalmából,csak annyi maradt meg,hogy egy lánynak a barátnője belefulladt az iskola medencéjébe,és miután kivizsgálták a dolgot,mindenki azt állította,hogy baleset történt. de a lány tudja,hogy nem így történt,hanem gyilkosságra gyanakszik. szóval ennyi maradt meg,lehet nem pontos. esetleg ez alapján amit leírtam,nem tudod,hogy melyik könyv az? a tündérkrónikákat már kiolvastam,sajnos :( mert imádtam,de valahol azt olvastam,hogy lesz folytatása,csak más címen és más szereplők lesznek a középpontban. te tudsz valamit erről?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nova Ren Suma: Imaginary girls ez a könyv, amire gondolsz:)
      Moning sorozatának lesz egy spin-off folytatása, az első rész Iced címmel a CorLeonis kiadónál jelenik meg, ha minden jól megy a könyvhétre. Itt a sorozat várható részei: https://www.goodreads.com/series/89265-dani-o-malley-trilogy

      Törlés
  8. Szia! :) köszönöm a gyors válaszodat. Imaginary girls ,mindenképp el fogom olvasni. könyvajánlóját elolvastam és érdekesnek találom,azt mondja,olvass el :))). De mégis ez lehet az a könyv amire gondolok? London vízbe fullad? Csak ennyit akarok kérdezni a könyvről. Semmi esetre sem akarlak megkérdőjelezni. Meg okoskodni sem akarok itt,mert te sokkal tapasztaltabb vagy könyvek terén,ezt is tudom. Hálás vagyok a segítségedért!!! Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt egy jó értékelés a könyvről: http://fantyasticvolumes.blogspot.hu/2012/02/nova-ren-suma-imaginary-girls-r.html sajnos kommentben nem jók a linkek, de ctrlC ctrlV vel másold be a keresőbe:)

      Törlés
  9. Szia! Nem másoltam a linket,hanem csak kijelöltem és megnyitottam új ablakban. :) de azért köszi. Én is ezt az értékelést olvastam róla. Ami a probléma,hogy olvasáshoz az angol tudásom,nem épp a legjobb. És úgy látom nincs meg magyarul a könyv,mert nem találom. így van? Hát ez van. Keresgélek tovább. Majd még biztosan jövök :) Köszi

    VálaszTörlés
  10. Szia! Újra itt vagyok :)és megint egy újabb érdekesség az oldaladon. Cassandra Clare, A végzet ereklyéi előzetes. Elnyerte a tetszésem, izgatottan várom a filmet. Már régtől szemezek a Csontvárossal, meg a többi könyvel, csak valami miatt nem kezdtem bele az olvasásukba. A borítók fogtak meg, most meg az előzetes. Most kaptam egy nagy lökést arra, hogy elolvassam. És ezt itt a te oldaladon kaptam :) köszi. Remélem Mac és Barrons után, ezek könyvek olvasása is élményt adnak majd. Tudod a könyvírás engem is foglalkoztat, két könyvön is dolgozom. És csak úgy mellékesen kérdem, hogy nem tehetnék fel ide egy kisebb részlete az egyik könyvemből? Hogy mi a véleményed róla, esetleg tovább olvasnád e. Az engedélyedet kérném rá. Mit szólsz? Nekem nincs saját oldalam. Hát ez egy spontán kérés volt. Remélem nem baj?

    VálaszTörlés
  11. Szia, tényleg? :) küldöm. Hogy ez miért nem jutott eszembe. Hol találom a címed? És köszi :)

    VálaszTörlés
  12. Köszi :) küldöm, amint tudom.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók