KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. március 24., szombat

Sorozatok Szombaton (1)

Új rovat, inspirálva a Könyves blogok  által. 
Rengeteg sorozat jelenik meg, sőt, odáig jutottunk, hogy már szinte ritkaságnak számít egy-egy "stand alone" könyv a YA kategóriában. Vannak akik unják a sorozatokat, én viszont nem.  Sőt, még a függővégekkel sincs bajom, feltéve, ha nem kegyetlenül elvágós. Itt balra az oldalsávon össze is gyűjtöttem a kedvenceimet. A linkek a bannerek készítőjének az oldalára mutatnak.

Az első rovatbejegyzés Andrea Cremer  sorozatához kapcsolódik: ez pedig a Nightshade sorozat, kiadója az Egmont Dark.
Az írónő belopta magát a szívembe ezzel a sorozattal, megalkotott egy újszerű  alakváltós misztikus világot, remek karaktereket, és egy cselekményes történetet.

Az első részről, mely Az Őrzők címet kapta a bejegyzés  ITT  található.
A második rész címe A Keresők, a bejegyzés ITT  található.


2012. március 28-án jelenik meg a harmadik rész:

Bloodrose  -  A Döntés


Megválaszthatjuk-e a sorunkat?

Calla mindig is szerette a harcot, de a végső küzdelemben nem csak a csatatéren kell helytállnia. Úgy dönt, hogy megmenti Rent, ám emiatt Shay féltékeny lesz. Callának gondoskodnia kell az öccséről, Anselről is, akit árulónak bélyegeznek. Bizonyítania kell, hogy méltó az alfa névre, és számtalan veszéllyel szembenéznie, hogy falkájával és a keresőkkel egyszer s mindenkorra megszabadítsák a világot a vigyázók mágiájától. Végül azt is el kell döntenie, mihez kezdjenek a háború után - feltéve, hogy túlélik.

TEAM REN!!!

9 megjegyzés:

  1. Mióta olvastam valahol, hogy olyan mintha a csajnak virágszakálla lenne, nem tudok ettől a gondolattól elszakadni. :/ Pedig gyönyörű borító lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor először megláttam ezt a borítót, nekem is ez jutott eszembe. És azóta is minden alkalommal.:))

      Törlés
    2. Jól van, leesett... De akkor is, a tartalom!!!

      Törlés
  2. Nem,nem,nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, de ez most komoly? Ennyire nem volt bennük fantázia, hogy majdnem ugyanolyan borítót kellett erre a részre is tenni, mint az elsőre? Az első borító gyönyörű, a sztori mellett a borítónak is döntő szerepe volt, hogy rögtön megvettem. De itt egy picit több fantáziát vártam volna:(((. Ráadásul az első borítón szereplő lány nagyon szép, ellenben ezzel a lánnyal, aki nekem kifejezetten rosszindulatúnak tűnik..

    Kelly - igen, a tartalom a lényeg:)))), én is ezt magyarázom magamnak folyamatosan, ahogy ránézek erre a borítóra és megpróbálok nem foglalkozni vele, pedig nagy borító-mániás vagyok én is:).
    A tartalomhoz viszont volt már szerencsém - nem tudtam kivárni és elolvastam angolul..
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogtok szólni a befejezéshez - és ezzel Lupi most ráül a saját szájára és kivár..
    :)
    (és sorry, hogy megint sokat írtam:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj már nagyon kíváncsi vagyok!! Írjál csak sokat. Szeretem:)))

      Törlés
  3. Egy kérdés.. ma jártam pár helyen, de sehol nem hallottak még a könyvről..
    A Libri oldalán meg 04.04-re van javítva a megjelenés dátuma (először ott is 03.28 volt). Én vagyok nyomi, vagy tényleg csúszik? Tudtok róla valamit?

    VálaszTörlés
  4. A fb-on azt írták 30-án a boltokban lesz!

    VálaszTörlés
  5. Wohoooo, akkor pénteken ott végzek és addig ki nem jövök a Libriből, amíg nem kapok egyet:). Magyarul is kíváncsi vagyok rá nagyon:))).
    Köszönöm a választ:)

    VálaszTörlés
  6. Én az első résznél feladtam ezt a sorozatot, nem tetszett, de amúgy maga a borító szerintem is szép volt. A harmadiknál is csorgatnám a nyálamat, de olyan, mintha egy szakállas pasi nézne rám :S

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók