KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. október 20., szombat

Nyereményjáték: Kimberly Derting: Eskü

Egy szerencsés olvasó megnyerheti  Kimberly Derting: Eskü című könyvét, melyet lakcím egyeztetés után portázok a nyertesnek. Vadi új, friss példány, amit köszönök a kiadónak!

Nem kell mást tenni, mint kitölteni az alábbi Rafflecopter dobozt, és november 1-én várni a sorsolást.

A feltett kérdés egy újabb mini közvélemény kutatás, szeretném tudni, karácsonykor ki-ki mennyi könyvet ajándékoz és milyen korúaknak. November-december  folyamán több olyan bejegyzést tervezek, amik talán segítenek könyveket választani a különböző korosztályoknak. Remélem sikerül olyan könyveket ajánlanom, amik el is lesznek olvasva, nem pedig csak porfogónak kerülnek fel örökre  a polcokra.

Tehát, folyt.köv.


a Rafflecopter giveaway

12 megjegyzés:

  1. Véletlenül az első mondat után entert nyomtam és elmentette. Nem lehet valahogy törölni a logomat és újra regelnem? Mert így sajnos nem tudtam rendes választ adni:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudok belenyúlni, de próbáld meg újra holnap:)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a kockát kell itt kitölteni? :)

    VálaszTörlés
  4. Sajnos most jelenleg valami bibi van vele, mert ezt az üzenetet kapom: "Application Not Responding".. remélem holnapra meggyógyul. :D

    VálaszTörlés
  5. Véletlenül entert nyomtam,mielőtt teljesen leírtam volna a választ! Lehet valahogy törölni, vagy visszalépni, hogy megtudjam csinálni?:)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók