KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. december 8., szombat

A postás csenget (35)

Ezen a héten már a karácsonyi könyveket rendeltem  meg magamnak, két hét múlva itt lesznek az ünnepek, hihetetlen.  De remekül jönnek ki a szabadnapok, sok-sok idő lesz olvasni!

Az Alexandra kiadónál jelent meg Marissa Meyer: Cinder című könyve, mely nagyon népszerű lett az USA-ban. Hamupipőke a kiborgok között...  kíváncsi vagyok rá nagyon. A kivitelezés nagyon igényes, keményborítós, ezüst betűkkel.

Végre megjelent a Ciceró Kiadónál a Abandon trilógia második része  az Alvilág  Meg Cabot tollából. A borító gyönyörű, szerencsére az eredetit választotta a kiadó. Végre megint találkozhatok újra a Pierce-John párossal.

Igazi várós könyv volt számomra Ann Aguirre  Razorland trilógiájának első része a Menedék, ami  a Fumax Kiadónál jelent meg a napokban. A borító itt is az eredeti és nagyon szép fényes kivitelezésű. A történet posztapokaliptikus, ami az egyik kedvenc műfajom. Lupi már olvasta, hamarosan lesz kritika róla.

A Geopen kiadónál jelent meg a Vérbe öltözött Anna folytatása Kendare Blake-től: A rémálmok lánya.  Nekem nagyon tetszett az első rész, egyszerre volt gyönyörű és félelmetes. A könyv kivitelezését itt is ki kell emelnem, a keményborítón kívül érdekesség, hogy a nyomtatás vörös betűkkel készült, ahogy az első részben is. 

Oh, és itt van a Lorieni krónikák harmadik része Pittacus Lore-tól a Kilencedik Titka, ami a Cartaphilus Kiadó CartaLight sorozatában jelent meg. Annyit lehet tudni, hogy nem ez lesz az utolsó rész, tehát ezzel nincs vége a sorozatnak. Kár, hogy a filmes hírekkel nem tudok szolgálni, pedig nagyon érdekelne a mozis változat is.

Végül a Főnix Kiadó újdonsága Dan Krokos: Hamis emlékek című könyve. Izgalmas sci-fi könyvről van szó a kritikák szerint, genetikailag módosított fiatalokkal, emberfeletti képességekkel. Még az idén remélem sor kerül rá nálam is.

Folyt köv.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók