KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. március 30., szombat

A postás csenget (38)

A legutóbbi postás poszt óta keményen megdolgoztattam a futárokat, postásokat, szinte egyesével szereztem be a könyveket, így most egy nagyobb adag gyűlt össze, rengeteg új olvasnivaló.
Az idei könyvfesztivál április 18-21-ig kerül megrendezésre a Millenáris parkban, a következő nagy megjelenéshullám tehát ott várható. Lupival kint leszünk és beszámolunk majd az újdonságokról. A programokról ITT  olvashatsz.


Amanda Stevens : Örök kísértés című könyve a Sírkertek Királynője sorozat első része, ami az Athenaeum kiadónál jelent meg. Időközben már sorra is került, az értékelést ITT itt lehet olvasni.
Robert J. Sawyer: WWW 1: Világtalan című könyve a Metropolis Media Group Kft. gondozásában jelent meg, számos díjat nyert a könyv, mely az Internet trilógia első része. Eredeti cím: Wake

A Vampire Knight manga sorozat hatodik része is megjelent, a polcomon a helye.

Rebecca Hamilton: Az Öröklétű (The Forever Girl)  című könyve az IPC Mirror Könyvek kiadásában jelent meg. A főszereplő egy wicca boszorkány, és felbukkan a könyvben még számos paranormális lény. (Kritika hamarosan.)  A borító valami gyönyörűséges, de nem ez az eredeti borító. Ráadásul  ugyanezzel a borítóval az Ulpius is megjelentet az idén egy könyvet. Redmerski: A soha határa
Annak viszont ez az eredeti borítója! Kedves olvasó, majd legfeljebb jobban odafigyelsz a könyvesboltban, melyiket is rakod a kosaradba.

Végre hozzájutottam két Jaffa Kiadós könyvhöz jelentős árengedménnyel a Bookline-on. Az első Jon Courtenay Grimwood Assassini trilógiájának második része: Száműzött angyal. Gyönyörű a borító, alig várom, hogy utazhassak vissza a könyvvel az 1400-as évekbe Velencébe.
Rachel Vincent Sikoltók sorozatának is megjelent a második része: Lélekmentők címmel. Szerettem az első részt, örülök hogy nem kellett sokat várni a második részre.
Sylvia Day Crossfire sorozatának első része a Hozzád kötve az Ulpius 1+1 akciójának köszönheti, hogy landolt a polcomon. Ne várjátok,  hogy hamar sorra kerül. 

És akkor a dobpergés.....

Hihetetlenül vártam a Clockwork Princess megjelenését, és néhány napja meg is érkezett hozzám a kicsikém. Egészen véletlenül Collector's Edition érkezett, így megkaptam a családfát is hozzá. 

Magyar megjelenés talán karácsonyra lesz, én már tudom a végét, de nem árulom el. Sőt, azt hiszem, Lupira bízom a kritika írását, mert egyszerűen nem tudok erről a könyvről épkézláb posztot összehozni, spoilerek nélkül.


Folyt. köv. a könyvfesztivál után!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók