KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2014. április 24., csütörtök

Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő (Beautiful #3)

A Maxim Kiadó jóvoltából hamarosan megjelenik Jamie McGuire nagysikerű sorozatának,
a Gyönyörű sorscsapásnak a kiegészítő novellája a Gyönyörű esküvő.

Travis és Abby esküvőjének történetéről 2014. április 18-tól minden nap a
Blogturné Klub hét bloggere teszi közzé a véleményét.
Ahogyan azt már megszokhattátok minden állomáson a könyvhöz kapcsolódó érdekességek, idézetek, trailer, beleolvasó és nyereményjáték is található, ahol 3db nyereménykönyv is gazdára talál.   Tartsatok velünk!
 
Maxim Könyvkiadó 2014.
156 oldal
Fordította: Szűr-Szabó Katalin
Goodreads:
Besorolás: new adult, romantikus

TUDJÁTOK, HOGY ABBY ABERNATHY VÁRATLANUL MRS. MADDOX LETT. DE MI HÚZÓDIK MEG A NAGY ESEMÉNY HÁTTERÉBEN? Miért kérte meg Abby Travis kezét? Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt? Hol töltötték a nászéjszakájukat? Ki tudott még az eseményről… és miért nem árulta el senkinek? Abby és Travis szökése körül mindent a legnagyobb titok övezett… egészen mostanáig. A Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás rajongói minden kérdésükre választ kapnak az esküvő (és a nászéjszaka!) viharos történetében, és mint a nagyszerű történetek esetében, erre is érdemes volt várni!

Nehéz bármi újdonságot mondani erről a történetről, így a blogturné utolsó állomásán.

Egyben biztos vagyok, hogy akik olvasták és megkedvelték a Gyönyörű sorscsapást és esetleg a Veszedelmes sorscsapást is, azoknak egy édes csemege lesz ez a kis történet. Érdemes lassan olvasni, hogy kellőképpen kiélvezd mindkét szereplő szemszögét, ami csodásan működik itt. Travisbe újra bele lehet szeretni, annyira tökéletes a szerelme Abby iránt. Tudom, sokaknak ez már túlzás, de nem, ez egy igaz szerelem. 
A könyvecske két időszakra bontható, a Las Vegas-i esküvőre és az egy évvel későbbi "megerősítő" évfordulóra karib tengeri környezetben. Néhány részlet nagyon feldobta a könyvet, például Travis anyukájának a levele, ami kedves és nagyon megható volt és a legjobb pillanatban olvasta el Abby. Nagyon vicces a tetoválós jelenet, ezt remekül magam elé tudtam képzelni. Trenton vetkőzős jelenete azonban mindent vitt, imádom, amikor fogadásokat veszítenek a pasik!

Nekem mégis a legeslegjobban a Bon Jovi-s utalás tetszett, mert hát annak idején a nyolcvanas években bálványoztam az akkor még hosszú hajú énekest. Volt szerencsém élőben látni a zenekart, és végig is futott rajtam a borzongás a dalaik említésénél. Nézzetek jobbra a képre, imádni való rosszfiú volt ő is.

Emlékszem, amikor első alkalommal olvastam a Beautiful Disaster külföldi kiadásának fülszövegét, biztos voltam benne, hogy nekem nagyon be fog jönni a történet. Akkor még nem Travis karaktere fogott meg, hanem az alapszituáció, hogyan bírnak ki egy hónapot együtt lakva a főszereplők? Ki nyeri majd a fogadást? Akkor még a tetkós-nyelves borítóval szerepelt a könyv a Goodreads-en, a Molyra is ez alapján vittem fel. Később kapott szelídebb külsőt.

A legnagyobb öröm akkor ért, amikor kiderült, magyarul is megjelenik a történet, és Travis Maddox a hazai olvasók körében is lelkes híveket szerez. Nos, eltelt 2 év, és nyugodtan mondhatom, óriási siker ez a történet itthon, kiemelkedően magas az olvasottsága a Moly-on is, mai napon 1006 olvasás alapján 88%-ra értékelték a tagok.

Próbáltam felvenni a kapcsolatot az írónővel, ami sikerült is, nagyon kedves szavakat írt, de interjút csak a kiadóján keresztül adhat. Természetesen hozzájuk is eljutottam, de mivel az írónőt maximálisan lefoglalja a Beautiful Oblivion tökéletesítése, később kapok válaszokat. Írt viszont egy üzenetet a magyar rajongóknak:


“To all my fans in Hungary – thank you for your generous support of the Beautiful Series! I hope you continue to love Travis and Abby and the Maddox Brothers as much as I’ve loved writing them. Xoxo – Jamie.”
Minden magyar rajongómnak köszönöm a Gyönyörű sorozat nagylelkű támogatását! Remélem továbbra is úgy fogjátok szeretni Travist és Abby-t és a Maddox fivéreket, mint ahogy én imádtam írni róluk. Puszi - Jamie.

Nem könnyű egy női írónak beleélnie magát egy rosszfiú bőrébe, de Jamie McGuire nem okozott csalódást, sikerült egy ikont teremtenie. Nem véletlenül örülök, hogy Travisnek négy fiútestvére van, hiszen Jamie nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint megírni a többiek történetét is. A fent említett Beautiful Oblivium (Gyönyörű feledés) a Maddox testvérek sorozat első része lesz és Trenton történetét olvashatjuk majd benne. A Maxim Kiadó természetesen folytatja az írónő újabb könyveinek kiadását, tehát már csak várnunk kell egy kicsit!


Borító: Tökéletes

Kedvenc karakter:  Travis Travis és még Travis

Szárnyalás: Trenton csillámporos hátsója
 
Mélyrepülés: - 

Érzéki mérce:  Hűen a korábbi részekhez, számíthattok Travis heves vérmérsékletére, de most az ágyban.

Értékelés:
https://www.facebook.com/DreamValogatas/app_203351739677351 



A könyvre kattintva 30% kedvezménnyel előrendelheted:

Nyereményjáték

Ha már esküvő, akkor szükségünk van pár esküvői kellékre.
Melyekre?
Nos, ezt kell kitalálnotok és az alábbi dobozba beírni
és máris nagyszerű esélyekkel indulsz a sorsoláson,
melynek nyereménye a Maxim Kiadó által felajánlott
3 darab Gyönyörű esküvő könyv.
(A postázás csak Magyarország területén érvényes!)
a Rafflecopter giveaway

További állomások:
04/18. - MFKata gondolatai
04/19. - Dreamworld
04/20. - Deszy könyvajánlója
04/22. - Krisztina blogja
04/23. - Insane life
04/24. - Kelly Lupi olvas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók