KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2014. június 15., vasárnap

Abbi Glines: Ha esélyt adnál - Vincent fiúk #2

Könyvhétre jelenik meg a Maxim Kiadó Dream válogatás sorozatában a Vincent fiúk sorozat második része, Ha esélyt adnál címmel. Ebben a részben Sawyer kerül a középpontba, összetört szívét vajon be tudja-e gyógyítani egy új szerelem? Kövesd végig a turnét, és mi esélyt adunk neked a nyereményjátékunkban, hogy megnyerd a 3 példány egyikét.

Maxim Könyvkiadó 2014 Könyvhét
304 oldal
Fordította: Bozai Ágota
Goodreads: 4,17 (30e értékelés)
Besorolás: new adult, romantikus

Féktelen szerelmi történet; gyógyír azoknak, akiknek a Ha az enyém lennél olvasása összetörte a szívét… Egyáltalán nem könnyű őrülten magunkba bolondítani egy fiút. Mármint, hogy a fiú őrüljön meg a szerelemtől. Különösen akkor nehéz ez, ha az érintett fiú emberemlékezet óta az unokanővérünkbe szerelmes. Ami laza szórakozásnak tűnt, a csábítás játékává válik. Sawyer és Lana szándékai talán eltérőek, de ugyanolyan hévvel vonzódnak egymáshoz… Sawyer egy fájó szakításból próbál kilábalni. Három évig járt együtt Ashtonnal, gyerekkori szerelmével, akiről kiderült, hogy mindvégig Beau-t, Sawyer testvérét szerette. Lana Ashton unokatestvére, és azért érkezett, hogy vele töltse a nyarat, és nem utolsósorban meghódítsa Sawyert, akit gyermekkoruk óta szeret.

Fél év telt el a szakításuk óta, de Sawyernek még mindig kegyetlenül fáj Ashtont mással látnia, főképp Beau-val, ennél nem is lehetne rosszabb a helyzet. Igyekszik kerülni azokat a helyeket, ahol összefuthatnak, de ez tulajdonképpen azt jelenti, bulizni sem jár sehova. Hat hónap után mégis kivételt tesz, aminek az lesz a vége, hogy a barátainak kell kimenteniük egy partiból Sawyert, épp mielőtt összeverekednének Beau-val. Mégis szerencsés ez az este, ugyanis a hamburgeresnél, ahova betérnek, régi ismerőssel fut össze, Lana épp Ashtonhoz tart, mivel nála tölti a szünidőt. A lány igazi bombázóvá változott, mióta nem találkoztak, Sawyernek nem is lenne ellenére Lana társaságában élvezni a nyarat. Egyre több időt töltenek együtt, de a lány nem biztos benne, hogy Sawyert igazi érzelmek vezérlik, hiszen elég nyilvánvaló, hogy ezzel a kapcsolattal Ashtont is könnyen bosszanthatja. De ki tudna ellenállni bármelyik Vincent fiúnak?

Húú, nem gondoltam volna Beau története után, hogy ennyire fogom szeretni a folytatást is, más karakterekkel a központban.
Imádtam a váltott szemszöget, akárcsak az első részben. Sawyer fejébe már korábban is szívesen belenéztem volna. Ő volt a tökéletes jófiú, kedves, előzékeny, ugyanakkor meglehetősen visszafogott. Igazi déli úriember, aki a lehető legnagyobb törődéssel közelít egy hölgy felé. A szakítás óta eltelt hat hónap azonban megedzette, és számomra egy nagyon érdekes, összetett karakterré érlelte. Feléledt benne az alfahím, és már egy fikarcnyival sem marad el szexiség terén a testvérétől.
Lana egy valódi meglepetés ebben a történetben. Azt a mesét juttatta eszembe, amikor a nem is annyira rút kiskacsából gyönyörű hattyú lesz. Új haj, új ruhatár, új smink, irány Grove! Külsőleg is megváltoztatta magát, de belülről is erősen gyúrt erre a nyárra, acélos elhatározottsággal vágott neki az útnak, nem kevesebb célkitűzéssel, mint Sawyer meghódítása. Nos, ez ennyire azért nem egyszerű, Sawyer nem egyszer megbántja Lanát. A lány persze megbocsát, mert alapból megbocsátó típus, és ez az a pont amikor a fél pont levonása bekövetkezik, mert nekem ezt nagyon nehéz volt megemésztenem. Lehet valaki maximálisan önzetlen és melegszívű, így akkor is sok a jóból.
Ashton és Beau szerelmének alakulása az első kötetben igazán sistergő volt, de álmomban sem gondoltam volna, hogy Lana és Sawyer felülmúlhatja ezt. Pedig egyszerűen imádtam a kettejük közötti szikrázó kémiát, különösen azért, mert sokkal ártatlanabb, mégis szenvedélyesebb jeleneteik voltak, mint Beau-éknak. A sátorozás fejezetének olvasása alatt azt hiszem, érdemes lesz bekapcsolnotok a ventillátort!
A baráti társaságból Ethan az, akinek nagyobb szerep jut, mivel ő is szívesen kavarna Lanával, és ez kisebb nagyobb zűrökhöz vezet. De tartogat ez a fiú némi jelentős meglepetést is. Lana barátnője, Jewel nekem nem jött be igazán, nekem túlságosan zűrös a csaj, de humorban, kavarásban nagyon a helyén volt.
Abbi Glines történeteit nagyon megszerettem, hamarosan egy új sorozatának első része érkezik a Maxim Kiadónál, a Breathe. Az írónő fantasztikusan jól ír, humoros, szenvedélyes írásai tele vannak remek fiatal karakterekkel. A történetekbe mindig valami mélyebb tartalmat is illeszt, itt a Vincent fiúkban is van erre példa, ugyanakkor rendkívül szórakoztató, érzékeket lángra gyújtó szenvedélyt is kapunk.
A sorozat első részét jó volt olvasni azért, mert drukkoltam a rosszfiúnak, a tiltott szerelem diadalának, kit érdekelt Sawyer? A második rész megmutatta, van élet a legnagyobb csalódás után is, és Lana is megérdemli, hogy az örök második szerepéből kitörjön. Klassz nyári olvasmány, szívből ajánlom!
BELEOLVASÓ       MEGRENDELÉS


Borító: Tetszik, követi az első rész stílusát.

Kedvenc karakter: Sawyer, ki gondolta volna? és Lana

Szárnyalás: Imádtam az epilógust!
Mélyrepülés: -

Érzéki mérce: Erősen 16-os a korhatár, néhány nagyon izgi szerelmi jelenettel (nincs grafikus ábrázolás)

Értékelés: 

Extra casting:



Játék:

Sawyer Vincent kedveli a sportokat, kíváncsiak vagyunk, mit gondolsz, vajon melyik sportot űzi együtt Lana-val? Írd be a tippedet a rafflecopter doboz megfelelő sorába! Most is 3 példányt sorsolunk ki a könyvből, vigyázz, ha nem írsz be semmit, nem nyerhetsz! Tippelni kell, nem a valóságra vagyunk kíváncsiak, legyél kreatív, vagy válassz a megadottak közül!A Maxim Kiadó kizárólag magyarországi címre postáz, ezt vedd figyelembe!

a Rafflecopter giveaway

További állomások:
06.01 Angelika blogja
06.03 Dreamworld
06.05 CBooks
06.07. Deszy könyvajánlója
06.09 Kristina blogja
06.11 Nem harap a…
06.13 MFKata gondolatai 
06.15 Kelly&Lupi olvas
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók