KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2021. december 18., szombat

Sarah J. Maas: A Court of Silver Flames - Ezüst lángok udvara (Tüskék és rózsák udvara #4)

 


Idén decemberben itthon is megjelent Sarah J. Maas Tüskék és rózsák udvara sorozatának várva várt negyedik része. Az Ezüst lángok udvara ezúttal Nesta és Cassian történetét meséli el, a könyvről pedig természetesen a blogturné tagjai is elmondják véleményüket és extra állomásokkal is készültünk. Ha szeretnétek megnyerni a könyvet, tartsatok velünk és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.

Könyvmolyképző Kiadó, 2021
864 oldal
Fordította: Szabó Krisztina
Goodreads: 4,39
Besorolás: fantasy, high fantasy, romantikus

Féktelen ​erő. Féktelen szenvedély.

Nesta Archeron mindig is ingerlékeny és büszke volt, hirtelen gerjed haragra, és lassan bocsát meg. Mióta az Üstbe kényszerítették, és akarata ellenére főtündérré vált, nehezen találja a helyét a különös, veszedelmes világban, ahol él. Úgy tűnik, képtelen túllépni a Hybern elleni háború rémségein és mindazon, amit ott elveszített.

És van valaki, aki mindenki másnál könnyebben feldühíti: Cassian, a sok csatát megjárt harcos, aki a Rhysand és Feyre uralta Éjszaka udvarában betöltött pozíciója miatt folyamatosan Nesta útjába keveredik. De Cassian nem csak a haragját szítja fel. Le sem tagadhatnák a kettejük közötti szikrákat – és a szenvedélyük fellángol, amikor kénytelenek egy fedél alá költözni.

Mindeközben az áruló emberkirálynők, akik az előző háború során visszatértek a kontinensre, veszélyes új szövetséget kötnek, és a vidék törékeny békéjét fenyegetik. A megállításuk kulcsa pedig azon múlik, képes-e Cassian és Nesta szembenézni az őket kísértő múlttal.

Ők ketten belső és külső rémekkel küzdenek a bizonytalansággal teli világban, miközben elfogadást – és gyógyulást – keresnek egymás karjában.

Sarah J. Maas gazdagon megálmodott, szenvedélyes sorozata Feyre tüzes nővérével, Nestával folytatódik.

Kövesd a sorsát!

BLOGTURNÉ EXTRA - KÜLFÖLDI BORÍTÓK

Nem volt kétséges, hogy a nagy sikert aratott sorozat újabb része rengeteg országban, rengeteg különféle borítóval jelenik meg. Ezekből hoztam pár variációt Nektek.

Voltak az egyszerűbb variációk, a legtöbb kiadás az első, szürke alapszínű borítót kapta:

 Angol kiadás               

 Portugál kiadás             

 Egy másik angol kiadás

Voltak azok, ahol mindenképpen az "arcnélküli" női alakot részesítették előnyben - a sorozat többi részéhez hasonlóan:

Orosz kiadás

Török kiadás

Francia kiadás

 Perzsa kiadás

Volt ahol a női alak maradt, de csak az arca:

 Olasz kiadás 

A német kiadás is női alakot tett a borítójára, de számomra ez elég össze-vissza lett:

Német kiadás 

És persze nem maradhatott el az exkluzív kiadás speciális borítója sem:


Nektek melyik tetszik a legjobban? 

Ha megtetszett, ITT megrendelheted!
Nyereményjáték:
A mostani játékunk során fel kell elevenítenetek minden tudásotokat a sorozattal kapcsolatban, ugyanis egy keresztrejtvényt hoztunk Nektek. Minden állomáson a rejtvény egy sorának feladványát fogjátok megtalálni, de legyetek résen, mert nem sorban fogunk haladni, ezért nagyon figyeljétek a feladvány előtti sorszámot, és oda illesszétek be a rejtvényben a szavakat is. A keresztrejtvény minden szavát várjuk a rafflecopter dobozba, és természetesen a legvégén a megfejtést se felejtsétek el beírni! Ha valamiben nem vagytok biztosak, inkább később írjátok be, mert sajnos utólag már nem tudtok javítani. A megfejtés természetesen szintén a sorozathoz fog kapcsolódni. Sok sikert!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


4. Az Éjszaka Udvara főurának keresztneve


a Rafflecopter giveaway


A blogturné további állomásai:
December 15 - Könyvvilág
December 16 - Fanni’s Library extra állomás
December 17 - Fanni’s Library
December 18 - Kelly és Lupi olvas extra állomás
December 21 - Szaffi polca
December 22 - Függővég
December 23 - Kelly és Lupi olvas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók