KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2023. november 2., csütörtök

Richelle Mead: A halál csókja (Vámpírakadémia #3) - blogturné extra

 


Visszatérünk a Szent Vlagyimir Akadémiára, ahol a főnemesi diákok intrikái, az elhunyt barátjának szelleme, a régi és új ellenségek mellett Rose igyekszik egy kemény, hathetes terepgyakorlatot túlélni, ugyanis nemsokára elérkezik nagykorúságának és érettségijének időpontja!
Tartsatok bloggereinkkel a Vámpírakadémia-sorozat harmadik részének turnéján, aminek a végén az Agave Könyvek kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk hazaviheti A halál csókja című paranormális romantikus regényt.

Agave Könyvek, 2023
384 oldal
Fordította: Farkas Veronika
Goodreads: 4,34
Besorolás: YA, fantasy, ifjúsági, urban fantasy


Rose Hathaway egy hónap múlva tölti be a tizennyolcadik életévét, közeledik nagykorúságának és érettségijének időpontja is. Ez utóbbi feltétele egy kemény, hathetes terepgyakorlat, amit minden végzős damfír testőrtanoncnak végre kell hajtania egy-egy főnemesi mora vámpír mellett. Rose nehezen összpontosít feladatára, hisz nem csak elhunyt barátja, Mason jár vissza kísérteni őt, még az a Viktor Daskov is feltűnik, aki korábban Rose barátnőjének, a lélekmágus Lissa Dragomirnak életére tört. Ráadásul a főnemesi diákok intrikáikkal akaratukon és tudtunkon kívül utat nyitnak a Szent Vlagyimir Akadémiába a gyilkos és kíméletlen élőhalott strigák előtt.

Blogturné extra - idézetek
A blogturné extra keretében egy pár kedvcsináló idézetet hoztam Nektek - egyik-másik spoileres lehet az előző részekre nézve, úgyhogy ennek tudatában olvassátok el őket!

"Az élet és a halál annyira kiszámíthatatlanok. Olyan közel vannak egymáshoz. Csak pillanatról pillanatra élünk, és soha nem tudhatjuk, melyikünk fogja legközelebb elhagyni ezt az árnyékvilágot"

"Semmi nem segít az ember szerelmi problémáin annyira, mint ha odamondogathat két seggfejnek."

"- Ööö, felség... itt valami tévedés van. Semmi sincs Adrian és köztem.
- Te, teljesen hülyének nézel engem? - kérdezte a királynő.
Hű. Ez aztán a nyitás."

"- Ne aggódj, kicsi damfír! Lehet, hogy sötét fellegek vesznek körül, de számomra mindig te leszel a napfény!"

"Piros rózsa,
Kéket felejtsd,
Tüskés leány,
Harcban elejtsz."

"-Elviszel shoppingolni? Én nagyon sokat kockáztatnék, ráadásul szerintem téged senki nem találna megfelelő gardedámnak.
- Shoppingolni? Na persze! Ott házi szabók vannak. Csináltatunk valami rendelésre.
- Nem maradunk olyan sokáig. És tényleg szükségem van estélyire az ottani programhoz?
- Nem, csak nagyon szívesen megnéznélek benne."

"Az őrültek viszonylag ritkán kérdezik meg maguktól, hogy megőrültek-e."

"Elképesztett, hogy valaki, aki ennyire veszélyes, ilyen gyönyörű tud lenni."

"Mi azt próbáljuk tenni, ami helyes, vagy inkább, amire mások azt mondják, hogy helyes. De néha, amikor ez ellentmondásba kerül azzal, amilyenek vagyunk... akkor választani kell."

"Ha Istennek volt is bármi problémája azzal, hogy a szociális kapcsolataim kiépítésére használom fel az ő házát, ezt nem jelezte felém. Szóval vagy nem volt, vagy kivárt és később szándékozott bosszút állni."

"Utálom, ha bárki is letol. Különösen, amikor Dmitrij tol le. És a legeslegjobban azt utálom, amikor ő tol le, és igaza van."

"Mint minden könyv, ez is egy menedék."

"Eszembe jutott, hogy amikor visszajöttünk az akadémiára, azt mondták, Dmitrij olyan, mint egy isten. Most úgy is nézett ki."

"A történelem folyamán mindig is bajkeverőknek hívták azokat, akik új gondolatokat igyekeztek elfogadtatni, a másképp gondolkozókat, akik változást szerettek volna." 

"Szerintem végső soron nem különbözhetnek túlságosan azok az ösztönök, amelyek harcra vagy szexre késztetik az embert. Az összes az állati énünkből ered."

"A lázadásba időnként bele szokás halni."                                          


Ha megtetszett, ITT megrendelheted!


Nyereményjáték:
A mostani játékunkban olvasnotok kell! A kiadó oldalán találtok egy röpke beleolvasót a A halál csókjába, aminek az elolvasása után könnyedén megválaszolhatjátok az állomásokon található kérdéseket.

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

"Hogyan jellemzi Rose a kapcsolatát Dmitrijjel?"


a Rafflecopter giveaway

A blogturné további állomásai:
[Blogturné Klub]
Október 30 - Insane Life
November 2 - Kelly és Lupi olvas ~ Kedvcsináló idézetek
November 5 - Kelly és Lupi olvas 
November 8 - Függővég
November 11 - Hagyjatok! Olvasok! ~ Borítómustra
November 15 - Hagyjatok! Olvasok!
November 17 - Sorok között
November 20 - Spirit Bliss Sárga könyves út

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók