KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2023. október 24., kedd

Richelle Mead: Dermesztő ölelés (Vámpírakadémia #2) - Blogturné extra

 



Rose és Lissa kalandja egy újabb izgalmas történetben folytatódik! Egy brutális támadást követően a Szent Vlagyimir Akadémia falai között is fokozzák a tanulók védelmét, így felbukkan Rose anyja, a legendás, ám szigorú Janine Hathaway is.
Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mit gondolnak a Vámpírakadémia második részéről, és ne felejtsetek el játszani se! Egy szerencsés olvasónk megnyeri a Dermesztő ölelést az Agave Könyvek kiadónak hála.

AGAVE Kiadó, 2010, 2023
306 oldal
Fordította: Farkas Veronika
Goodreads: 4,26
Besorolás: YA, fantasy, romantikus, urban fantasy

Rose Hathaway élete tele van gondokkal. Nem elég mindaz a nehézség, amit damfír testőrtanoncként kell átélnie, de még oktatója, a vonzó Dmitrij is valaki másra vetett szemet. A köztük lévő szoros kapocs miatt pedig Rose folyton akkor hallja legjobb barátnője, Lissa Dragomir gondolatait, amikor az barátjával, Christiannal enyeleg.

Közben a vérszomjas strigák lemészárolnak egy patinás mora családot, a váratlan és brutális támadás pedig készenlétre ösztönzi a Szent Vlagyimir Akadémia vezetőit. Hogy megvédjék a tanulókat, a legjobb damfír testőröket hívják segítségül, többek közt Rose anyját, a legendás, ám szigorú Janine Hathaway-t is, ráadásul az idei sítáborban a veszély miatt kötelező a részvétel. Idaho hótól csillogó lankái azonban csupán látszólag biztonságosak. A könyörtelen strigák halálos veszélyt jelentenek mindenki számára, így Rose-nak cselekednie kell. A hősiesség ugyanakkor mindig nagy árat követel.

BLOGTURNÉ EXTRA - IDÉZETEK
A blogturné extra keretében egy pár kedvcsináló idézetet hoztam Nektek - egyik-másik spoileres lehet az első részre nézve, úgyhogy ennek tudatában olvassátok el őket!

"A szerelmet nem lehet erőltetni, döbbentem rá. Az vagy megvan, vagy nincs. Ha nincs, akkor tudni kell beismerni. Ha megvan, akkor mindent meg kell tennünk, hogy megvédjük szeretteinket."

"Minden elpusztul egyszer. De nem minden marad halott."

"Hahó, kicsi damfír!"

"-Az izzadság nem rossz dolog - döntötte a fejét a falnak, és elgondolkozva felnézett. - A legjobb dolgok némelyike közben eléggé megizzad az ember. Igen, ha túl sok van belőle, és megposhad, akkor elég gusztustalan lesz. De egy gyönyörű nőn? Ellenállhatatlan."

"-Rose csak pasikkal és pszichopatákkal barátkozik- fűzte hozzá Mia. 
...
- Nos - válaszolta a srác vidáman -, mivel én pszichopata is vagyok, meg pasi is, ez megmagyarázza, hogy miért vagyunk mi ilyen jóban."

"-Fiatal lányokkal? Fiatal lányokkal? Persze. Egyszerre vének és fiatalok. Alig jutott még ki nekik az életből, de már most túl sokat láttak. Az egyiken az élet jegye van, a másikon a halálé... és te értük aggódsz? Aggódj magadért, damfír! Aggódj magadért és értem! Mi vagyunk a fiatalok."

"- Hová mész? - kérdezte.
- Összetörni egy szívet - válaszoltam."

"Nincs annál rosszabb, mint várni, anélkül, hogy tudná az ember, mi fog történni. A képzelőerőnk kegyetlenebb bármely rabtartónál."

"– Az a te apád?
– Legalábbis az anyám szerint."

"– A való világban az ember valóra válthatja a saját csodáit."

"Egyébként Rose Hathawaynek hívnak. Tizenhét éves vagyok, testőrködést és vámpírölést tanulok, szerelmes vagyok egy nem nekem való fickóba, és a legjobb barátnőm a bizzar mágikus képességeitől bármelyik pillanatban megőrülhet.
Hát, senki nem állította, hogy a középiskola könnyű lesz."

"Életem másik problémás tényezője Dmitrij. Ő ölte meg Natalját. Elképesztően vagány. Ráadásul állati jól néz ki. Nagyon szexi - az a típus, akit meglátván megállsz az út közepén, akkol is, ha elcsap egy kocsi."

"Mindenkit fény vesz körül, téged kivéve. Téged árnyékok."


Ha megtetszett, ITT megrendelheted!


NYEREMÉNYJÁTÉK
A mostani játékunkban olvasnotok kell! A kiadó oldalán találtok egy röpke beleolvasót a Dermesztő ölelésbe, aminek az elolvasása után könnyedén megválaszolhatjátok az állomásokon található kérdéseket.

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

Kihez utaznak Rose alapvizsgája miatt?


a Rafflecopter giveaway

A turné további állomásai:
Október 12 - Kelly és Lupi olvas
Október 15 - Függővég
Október 18 - Insane Life
Október 24 - Kelly és Lupi olvas ~ Kedvcsináló idézetek
Október 27 - Sorok között
Október 29 - Hagyjatok! Olvasok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók