KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. március 21., hétfő

A postás csenget (2)

Ma nagyon örültem a kis postásomnak, mert végre megkaptam a Vámpírnaplók DVD I. évad második kötetét. Nekem az utóbbi év legnagyobb sorozat élménye ez, előtte a Hősök voltak a kedvenceim. (Nathan cutee)
A könyvsorozatot azonban nem ajánlom. Főleg annak, akinek kedvence a tv-s történet, mert még nagy vonalakban sem egyezik. Kusza, logikátlan, szóismétlődős. Ha jól emlékszem öt résznél tart, plusz  a "visszatérések" én három rész tudtam végigszenvedni, de örökre elég is volt Lisa Jane Smith-ből.

A másik újdonság Andrea Cremer-től a Nightshade  Az Őrzők.
Valami gyönyörű a borító, szerencsére az eredeti kiadással egyezik.
Barta Tamás fordította, kiadta az Egmont Kiadó, azon belül a Dark sorozat. A borító hátoldalán már ott virít az előzetes, készülnek a második rész kiadására is, címe Wolfsbane  A Keresők lesz. 

2 megjegyzés:

  1. Az Őrzőket olvasod már? Mert, ha igen, akkor pár napig nem jövök ide, nehogy beleolvassak a kritikába, ugyanis ma hoztam haza :-)

    VálaszTörlés
  2. Igen, ma be is fejezem, vasárnap lesz post róla. Egyébként ajánlom elolvasni, nagyon is, egész jó. Mivel ezt a műfajt imádom, valahogy kritikusabb is vagyok vele, tehát lesz egy-két megjegyzésem:)))

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók