KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. szeptember 10., szombat

Borító Extra (4)

A heti borító téma a badass csajok, elsősorban a fantasy világából.

Alison Goodman: Eona
Megjelent: 2011. április 19.
Goodreads: 4,18

Különösen tetszik az a megoldás, amikor hátat fordít a főszereplő a borítón, és visszanéz, ez olyan "gyertek csak utánam, majd én megmutatom, hogy is kell ezt csinálni" érzést kelt. Eona egy sorozat második része, sárkányos fantasy, nem lenne rossz magyarul látni a könyvesboltok polcain ezt a remek könyvet.


Kristin Cashore: Fire
Megjelent: 2009. szeptember 24. Magyarul: Könyvmolyképző Kiadó, 2011. szeptember vége
Goodreads: 4,09

A magyar kiadás más borítóval fog megjelenni, de nem bánom, mert a könyvet így is nagyon várom. Ez a borító viszont megfogott, gyönyörű a harcra kész vörös amazon a bordó ruhában.

A.C. Gaughen: Scarlet
Megjelenés: 2012. február 14.

Talán kitalálható, milyen időben játszódhat Scarlet  története. A sapka nagyon jellegzetes:)  Ez igazán különleges ötlet, Robin Hood feldolgozás, fantasy elemekkel ya olvasóknak. 
Tetszik a borítón a lány arca, szeme, és a kés kellőképp biztosítja az olvasó számára, nem egy elveszett hölgyikéről van szó. 


Isabella Kruger: Undead
Megjelenés: 2011. szeptember 13.
Goodreads: 4,30

Előolvasók szerint a történet nagyon jó, zombis-disztópiás.  Nekem viszont a borítója a közzététel óta az egyik nagy kedvencem. Gyönyörű rajz, minden részlet eltalált. Visszanézős testtartás, a haj, az arc, az ékszerek és a szíjas ruházat, a tetkó és vérfoltok... Egyszerre harcos és nőies, nagyon tetszik.

Elle Jasper:Afterlight
Megjelent: 2010. november 2. 
Goodreads: 3,77

Azt hiszem, a borítón minden megvan ahhoz, hogy elképzeljük a történetet, ez bizony egy tetkóimádó badass csajról szól, tekintve a holdat és a ködös alkonyat utáni városképet, a vámpírok sem lehetnek messze. A haja is rendben van a csajnak, talán a The Dark Ink Chronicles következő részének borítóján elölről is megszemlélhetjük.



Carrie Vaughn: Steel
Megjelent: 2011. március 1.
Goodreads: 3,33

Nem a legjobb az értékelése a könyvnek, pedig érdekesen hangzik egy időutazásos-kalózos-fantasy sztori. A borító mindenesetre nagyon tetszetős, elszántan küzdő főhősnőt képzelek el, aki a kardforgatáson kívül a mágiában is otthon van.




Samantha Young: Blood Will Tell
Megjelenés: 2011. július 1.
Goodreads: 4,28

Ez egy nagyon izgalmas, lélekfalós-harcos történet, a Warriors of Ankh első része. A borító nagyon az arcra koncentrál, én jóval kisebbre vettem volna, és többet mutatnék a kardból, ami nagyon szépen megmunkált. A lány végül is meggyőzött arról, hogy nem fél használni...

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók