KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. szeptember 2., péntek

A postás csenget (12)

Szeptemberi könyves rendelésem:

Brent Weeks: Az árnyak útján  -  nagyon sokan ajánlották, izgalmas olvasmány lesz a maga kis 670 oldalával.

Elizabeth Chandler: Két világ határán (Angyali szerelem 4.) - Végül úgy döntöttem, kíváncsi vagyok Lizy néni mit alkotott meg negyedik részként egy 16 évvel ezelőtt megírt trilógiához. 

Deborah Harkness: A Boszorkányok Elveszett Könyve - Hú, erre nagyon kíváncsi vagyok, elég jó (3,85) az értékelése a Goodreads-en, tízezer feletti az olvasottsága. Külön piros pont a Cartaphilus Könyvkiadónak, hogy az eredeti kiadás februári megjelenését követően viszonylag hamar kiadták itthon is. És..... sorozat lesz!

Richelle Mead: A végső áldozat (Vámpírakadémia VI) - köszönöm az Agave Kiadónak a könyvet, már a felénél járva mondhatom, hogy méltó befejező része a sorozatnak.  Aztán jöhet a Bloodlines.

Lesley Pearse: Emlékek című könyve nem volt betervezve, de nagy akciók voltak ma a madaras áruházban, és ezt nem tudtam otthagyni 3999 helyett 499-ért.

Októberig könyvstop....

4 megjegyzés:

  1. Könyv stop októberig? már 2-án? :)

    VálaszTörlés
  2. Kénytelen vagyok:) kb 15 vadiúj olvasatlan könyv van a polcon, és akkor a 100-as nagyságrendű ebookokról ne is beszéljek. Néhány könyv lesz a hónap 2.felében,ami várhatóan megjelenik, és meg is fogom rendelni, de csak október eleji szállítással.

    VálaszTörlés
  3. Az árnyak útjánt száz százalékig megéri megvenni :)

    VálaszTörlés
  4. Limo, ajándékba már egyszer megvettem, most magamnak is, mert csak jót hallottam róla:)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók