KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. december 17., szombat

KönyvmolyCon 2011. december 17.

Ismét egy nagyszerű kezdeményezésen lehettem jelen, igazi könyvbarát eseményt szervezett a Könyvmolyképző Kiadó. Még nem késő ellátogatni, vasárnap estig tart a Lámpagyújtás (részletek a linknél)

Ma délelőtt céloztam meg a Westendet, mivel mindenképp dedikálást szerettem volna szerezni B.M.Grapes-től.
Először megszereztem a könyveket: Cassandra Clare  A Végzet Ereklyéi sorozatának negyedik része jelent meg hirtelen, a Bukott angyalok városa. Megjelent továbbá a Twilight - Alkonyat képregény második része is (az utolsót hoztam el).

Extra meglepetés a Lámpagyújtáson: Magyarországon először ARC (Advance Reading Copy = Előzetes olvasói példány) könyvet adott a Könyvmolyképző Kiadó a szerencsés látogatóknak, és a bloggereknek. A jövő évi könyvhétre megjelenő regény Julie Kagawa Iron Fey sorozatának első része: The Iron King - vaskirály. Ez egy nagyon népszerű ya fantasy sorozat, ez az első rész jelenleg 4.07-es értékelésen áll a Goodreads-en, majdnem 18ezer olvasás tükrében.

A dedikáló asztalnál végre személyesen is megismerhettem az írónőt, B.M.Grapes-t, aki Hujder Adrienn alias Spirit Bliss társaságában nagyon kedvesen fogadott, dedikált és jól el is beszélgettünk a kiadókról, borítókról, a könyvkiadás viszontagságairól. Egészen véletlenül összefutottam még Czékus Zsuzsával, Helembai Judittal akik a Team Spirit Bliss lelkes tagjai:) 

Még egy meglepi, végre találkoztam egyik kedvenc bloggeremmel, Katamanóval! Nem akartam letámadni a dicsérő ömlengéseimmel, de most azért megjegyzem, sokat jelent számomra a blogja. Itt is köszönöm a reciket és a fordításokat:)


Köszönöm a Könyvmolyképzőnek az élményt, várom a következő eseményt!!!

1 megjegyzés:

  1. Én is örülök, hogy megismerkedhettem Veled, és várom a véleményedet a könyvről... ahogy mondtam, bármi legyen is az :))

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók