KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. december 16., péntek

Borító Extra (9)

Korábban beharangoztam, hogy hozom az angyalszárnyas borítókat, mégpedig fiúk főszereplésével, íme, így karácsony előtt egy héttel igazán aktuális a témára hangolódni.


Kezdjük mindjárt egy rossz példával, ilyet nem lenne szabad borítóra tenni. Már az is fura, hogy a fiú frizurája ennyire belőtt, a tollak pedig borzalmasak. Egy angyalszárnynak gyönyörűen rendezett szabályos tollakból kell állnia. Ez így elég kusza.

Jöjjenek az igazi kedvenceim:
Igen, az utolsó borítón nincs konkrétan szárny, de a háttér rajzolata utalás akar lenni az angyalokra. Ez a borító a nemrég magyarul is megjelent Unearthly (magyar cím: Angyalsors) folytatásának egyik borítóváltozata, nálunk valószínűleg nem ezzel a borítóval  fog megjelenni.

Ime az utolsó:

2012. januárjában jelenik meg ez a regény: Kyle Chais: Nameless, a borítója nagyon nagyon tetszik!!! Egy bukott angyal viszontagságait meséli el a földön töltött három éve alatt, hogyan öltött testet, hogyan lesz rocksztár. Persze addig bonyolódnak a dolgok, míg választania kell.Várom!!!Folyt. köv. (Best of 2011)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók