KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. február 18., szombat

Borító Extra (11)

Mostanában divat fehér ruhába öltöztetni a borítón szereplő lányokat. Minden szimbolikus jelenésen túl, mint tisztaság, ártatlanság, szépség, nagyon tetszenek ezek a borítók. Következzen néhány a kedvenceim közül:






Meg Cabot: Abandon

Hamarosan nálunk is megjelenik a Ciceró Kiadónál Meg Cabot ya sorozatának első része Elhagyatva címmel. Sajnos nem ezzel a borítóval, de ez semmit nem von le a várakozásból, még nem olvastam az írónőtől, és ezzel szeretném kezdeni.
ITT  elolvashatjátok az Elhagyatva magyar  fülszövegét.


Alex Flinn: Beastly

A linkre kattintva az írónő weblapjára jutsz, itt meglesheted ezt a speciális kiadást, mely a Kendra krónikák sorozatban jelent meg, új borítóval. Lindy természetesen fehér ruhában tündöklik a borítón. 2012. január 31-én jelent meg a HarperCollins-nál ez a verzió, mely extrát is tartalmaz: a Lindy's Diary-t, benne a lány szemszögéből megírva a szörnyeteggel eltöltött időt. 





Janet Lee Carey: Dragonswood

Tündéres, sárkányos, boszorkányos, sötét erdős történetről van szó a Dragonswoodban. A borító nem egyszerűen fehér ruhás szépség, itt az egész jelenet magával ragadó, különleges. A széleken látszik a sárkánybőrszerű lenyomat, extra misztikus. 



Lauren Kate: Rapture

Óriási meglepetés volt nekem ez a borító, miután a sorozat korábbi 3 részének borítóján  gyönyörű fekete ruhában mutatták Luce-t a főhősnőt. Egyébként is fura volt a negyedik könyv híre, mivel eredetileg trilógiának indult a sorozat. Az előolvasók nagyon jónak értékelik, mondjuk már a címe is beszédes, június 1-én jelenik meg az USA-ban. Várom türelemmel, mikor jutunk el eddig a magyar kiadásban, most éppen a második rész megjelenésére vár Luce/Daniel/Cam rajongótábora.

Josephine Angelini: Starcrossed

Nem győzöm promótálni ezt a könyvet, annyira szeretik a külföldi bloggerek, az értékelése is nagyon jó, de még egy morzsányi hírt sem hallottam magyar megjelenésről. Kiadók, ébresztő!!!
Idén május 29-én már a második rész jelenik majd meg Dreamless címmel.
UPDATE: most tudtam meg, hogy a jogok a Cicerónál vannak:))))



Tahereh Mafi: Shatter Me

A végére hagytam a legszebbet! Imádom ezt a borítót, és ez a szerelem még akkor kezdődött, mielőtt bármit tudtam volna a tartalomról. Nos, azóta  lehengerelte a ya olvasókat ez a disztópiás fantasy. Az ajánlóban Az Éhezők Viadala világához és az X-men  fantasztikus szuperhősős hangulatához hasonlítják a könyvet. 
Az örömteli hír, hogy hamarosan magyarul is megjelenik a Gabo Kiadónál.
Angolul az első fejezet ITT  olvasható.



Folyt.Köv.

5 megjegyzés:

  1. nagyon szépek ezek a csajos borítók :)
    nekem a Rapture tetszik legjobban

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszenek :)
    szerintem a Meg Cabot könyv magyar borítója is nagyon szép, és a történet is ígéretesnek tűnik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs bajom a magyar borítóval, az is nagyon szép, de ez jobban tetszik:)

      Törlés
  3. Gyönyörűek - bár a "belsők" is izgatják a fantáziámat:).
    Megint felkeltetted a figyelmemet egy pár új könyvre:)).

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók