KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. március 17., szombat

BORÍTÓ EXTRA (13)


"Lányok vízben" - tudom, már egyszer volt ez a rovat  témája, de közben újabb remek borítók jöttek ki, amik felkerültek a várólistámra.








Malinda Lo: Adaptation

Itt van mindjárt kezdésnek ez a tegnap napvilágot látott borító, ami rögtön rabul ejtett. Még az idén várható a megjelenése, egy titokzatos sci-fi-s történet lesz, földönkívüliekkel a láthatáron. Ez a borító egy telitalálat, akkor is elolvasnám, ha nem láthatom a fülszöveget.






Lara Avery: Anything but Ordinary

Nagyon várom ezt a történetet, ami idén szeptemberben jelenik majd meg. Egy 17 éves lány balesetet szenved a medencében, és öt év kóma után ébred. A fiúja és a legjobb barátnője most végez a főiskolán, és a saját kishúga is 17 lett időközben. Meg kell birkóznia azzal, hogy a dolgok másképp alakultak az eltelt idő alatt, az álmai immár nem érvényesek, viszont él, és ez igazán rendkívüli...





 Cole Gibsen: Breathless

A Katana nemrég jött ki a szerzőtől, máris itt egy merőben más stílusú történet, ami a jövő héten jelenik meg az USA-ban. Edith próbál megfelelni szigorú mostohaapjának, de minden igyekezetét felborítja egy hajóbaleset, ami után szétmarcangolt vállal ébred a kórházban. Arra emlékszik, hogy egy kék hajú lány bántotta, de senki sem hisz neki. Akaratlanul belecsöppen a tengeri lények harcába, persze lesz szerelem is.

Tetszik a betűtípus, a piros ruha és piros cím.








Jeannine Garsee: The Unquiet

WOW, ennyit tudtam kinyögni erre a borítóra:)
A történet megint csak érdekesnek ígérkezik, főszereplőnk Rinn egy problémás 16 éves: két titka van, bipoláris, és megölte a nagyanyját. JAJ.
Miután öngyilkosságot kísérel meg, anyja úgy dönt, ideje új környezetben új életet kezdeniük. De az új szobájáról kiderül, hogy valaki régebben felakasztotta magát benne, az új iskolájának a medencéjébe meg belefulladt korábban az egyik diáklány. Egyre ijesztőbb dolgok történnek vele és az új barátaival, a valóság keveredik a fantáziával, nem lehet tudni, hogy ki a legveszélyesebb, Rinn avagy a szellemek.
Júliusban jelenik meg ez a rázós sztori.



Emily Hainsworth: Through To You

Nagyon várom ezt a könyvet, október 2-án jelenik meg, bízom benne, hogy olyan jó lesz, mint amit a fülszöveg beharangoz:
Cam össze van törve, mert autóbalesetben meghalt a barátnője Viv. Nagyon sokat jelentett neki a lány, segítette őt akkor, amikor véget ért a sportpályafutása, mellette volt, amikor az otthoni élete összetört. Elmegy a baleset helyszínére, és egy jelenést lát, Ninát, aki egy párhuzamos világban él, ott, ahol Viv is még létezik. Cam bármi áron vissza szeretné kapni a lányt, de egyre több módon döbben rá, hogy Viv már nem ugyanaz, aki volt, és Nina is titkokat rejteget. Mielőtt bezárul az ablak a két világ között, el kell döntenie, Vivvel marad, vagy elengedi végleg  a lányt.





S.A. Bodeen: The Raft

Idén augusztus 21-én jelenik meg ez a túlélő sztori, amit az előolvasók nem értékelnek valami nagyra, 3,69 az átlaga jelenleg.
Lezuhan a repülő, és a csónakban a tini  Robie és Max, a másodpilóta próbálja túlélni a katasztrófát.  Nincs kaja, nincs innivaló, végül kikötnek egy szigeten. És jön a nagy csavar...
Mivel elég rövid, 231 oldalas, mindenképpen bevállalom majd.



Folyt.köv.

5 megjegyzés:

  1. Egyre inkább úgy érzem, hogy a földönkívüliek egy újabb hullám lesz – ahogy még várhatóak tükröződő vízfelületes borítók is. :D
    A Through to You vészjósló és kontrasztos borítója tetszik leginkább, fent napos az ég, de a víz feketébe hajlik, a csaj pedig bármelyik pillanatban belefordulhat a mélységbe. Hmm.

    VálaszTörlés
  2. Na ez egy jó gondolat, tényleg ezt sugallja! Nekem az első a kedvencem. Az utóbbi időben földönkívüli témával a Negyedik c. könyvben találkoztam utoljára, szerintem is közkedvelt téma lesz, nem bánom, jöhet:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a The Unquiet tetszik leginkább, a sok haj, meg a visszafogott színvilág miatt. A témák közül is talán az fogott meg a legjobban, de a többi is lehet érdekes. :)

    VálaszTörlés
  4. A Negyedik és a The Host van itthon is.
    De pl ősszel jön a Gravity, aztán még kitudja hány ilyen témájú követi még. :)

    VálaszTörlés
  5. Gravity borítója állati jó:) Tényleg a Burok is marha jó volt, imádtam.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók