KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. április 20., péntek

Kedvenceink lesznek (2)


A rovat ihletője Alex Bennett az http://www.electrifyingreviews.com/  oldalról, továbbá az új magyar blogger rovatokat összefogó http://konyvesblogok.blogspot.com 
Az elmúlt hetekben ez a három könyv nyerte el a tetszésemet, kiemelkedve a több tucat új várható megjelenés közül. Próbáltam nem sorozatokat választani.

Nyrae Dawn: What a Boy Wants

Az első a sorban egy debütáló író műve, ráadásul fiú szemszögből íródott, ami különösen a kedvencem. A borítóról annyit, hogy a történetet olvasó lányok biztos vagyok benne, szívesen összeborzolnák ezt a frizurát! (Még jobban) ebook-ban jelenik meg.

Sebastian Hawkins tudja, hogy a lányoknak mit kell tenniük, hogy megkapjanak egy fiút. Minderre az anyja kapcsolatait elemezve jött rá. Tehát, amikor egy kis extra készpénz kéne az új kocsihoz, online tanácsadó vállalkozást indít lány ügyfeleknek, hogy azok  megkaphassák álmaik pasiját. Természetesen a szolgáltatás nem garancia az örökkön örökké kapcsolatra. De mi van, ha a világ a feje tetejére áll, és Sebastian váratlanul beleszeret abba a lányba, akire a legkevésbé számított?


Katherine Applegate - Michael Grant: Eve & Adam

Ez a történet októberben fog megjelenni, az érdekessége az, hogy az írópáros valóban egy pár, férj és feleség. Külön-külön igen termékeny és sikeres írók, a férj követte el például a Gone sorozatot. Igazán kíváncsi vagyok, mit hoznak össze ketten. Az eredeti fülszöveg nem tetszett, de találtam egy jobb ízelítőt.

Kezdetben volt egy alma..

És aztán volt a baleset, egy szörnyű súlyos sérülés, a kórház.

Mielőtt Eve feje kitisztulna, egy ismeretlen fiúval találkozik az anyja genetikai kutatóközpontjában, ahol a legjobb rehabilitációt kaphatja.
Eve már majdnem meghal... az unalomtól, amikor anyja remek nyári projectet talál ki a számára: készítsen magának egy tökéletes pasit. Egy hihetetlenül élethű, aprólékosan részletes szimulációs program segítségével az alapoktól kezdve megteremti Adamot. 

A.G. Howard: Spintered

2013. januárjában lesz a tervezett megjelenése ennek a regénynek, mely az Alice in Wonderland spin-off történeteként hirdetnek.

A 16 éves Alyssa Gardner egyenesági leszármazottja Alice Lidellnek, aki ihletője volt az eredeti Alice Csodaországban történetnek.  Sajnos a családot átok sújtja, Alyssa, ahogy anyja is, hallja a bogarak és a virágok sutyorgását.
Legjobb barátjával, Jebbel  szövetkezve elindulnak az igazi Wonderlandbe, hogy megpróbálják  kinyomozni az átok eredetét, és helyrehozni, amit Alice annak idején elrontott.


2 megjegyzés:

  1. Hmm, mindhárom érdekes, nekem talán a második a legszimpatikusabb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, le is csaphatna rá majd egy magyar kiadó is, szerintem a szerzők neve már egy jó garancia.

      Törlés

Rendszeres olvasók