KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. július 24., kedd

A postás csenget (28)

Meglehetős holtszezon van így nyár közepén a könyvkiadóknál, - legalábbis az engem érdeklő könyvek terén -  a legtöbben nyár végére és szeptemberre időzítik az új könyveket, addigra nagyon sokat kell spórolnom, mert szerény becslések szerint is minimum 15 könyv megjelenésére várok.

A mai csomagból első a sorban Rachel Vincent  Lélektolvajok című könyve, mely a Sikoltók sorozat első darabja, ami az angol nyelvterületen már a nyolcadik résznél tart (plusz két novella), tehát lesz folytatás bőven. A borító gyönyörű, a Jaffa Kiadót dicséret illeti, amiért megtartották a borítót. Ez ugyan nem az eredeti első kiadás borítója, hanem a Mira Books UK változata, de sokkal feltűnőbb, nekem nagyon tetszik.

Sarah Dessen megint beköszönt hozzám, majdnem féláron, 1600 Ft-ért kaptam meg a Figyelj rám! című könyvét, amit már régóta be akartam szerezni, a könyvet a Kelly Kiadó adta ki.

Karen Marie Moning Tündérkrónikák sorozata augusztusban kerül sorra nálam, nemrég jelent meg a negyedik rész, a Rossz Hold kelt fel,  így egyben fogom olvasni a sorozatot és végre megismerkedhetek Mr. Barrons urasággal, aki a alig maradt alul néhány szavazattal a könyves álompasik 2012-es döntőjében. Alig várom a találkozást...

2 megjegyzés:

  1. Hol tudtad ilyen olcsón megvenni a Figyelj rám!-ot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bookline-tól rendeltem: http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Sarah_Dessen_Figyelj_ram_&id=78611&type=22

      Törlés

Rendszeres olvasók