KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. január 29., kedd

2 éves blogszülinap

Két évvel ezelőtt ezen a napon indult a kelly olvas blog. Nagy tervekkel vágtam bele, elsősorban a könyvek ajánlása a fő célom, kedvet csinálni a könyvekhez, szeretnék  minél több fiatalt rávenni az olvasásra. Annyira bíztam benne, hogy JÓ könyveket fogok a blogon értékelni, hogy három pillangósnál kevesebb png képet nem is csináltam. Sajnos előfordult, hogy néhány könyv nem nyerte el a tetszésemet, úgy gondolom, erről sem hallgathatok. Két év alatt megszaporodtak a rendszeres olvasók, akik talán megbíznak az ízlésemben, vagy kíváncsiak a véleményemre, akkor is, ha negatív.
A második évem hozott új hangot is a blognak, hiszen először vendégbloggerként, most már  inkább társbloggerként itt van velem Greylupus (Lupi), akinek nem tudok eleget hálálkodni, hogy vállalta a feladatot, és jelenlétével emeli a blog színvonalát.
Nagyon sok tervünk van, mindig agyalunk új játékokon, bejegyzéseken. Reméljük a harmadik évünk is ennyire sikeres lesz, mint a második. Lesznek interjúk, beszámolók könyves eseményekről, és nagyon sok könyvkritika, ajánló,  mindketten 100 könyv olvasását vállaljuk 2013-ban.
Az alapanyag természetesen a kedvencünk, a young-adult kategóriából kerül ki, de szeretünk kirándulni a new-adult, a sci-fi világába is. Én hozok időnkén 10-14 éves korosztálynak való könyveket is, miután hivatalosan is tesztelnem kell a lányom könyvespolcára valókat.
Könyvnyeremények is rendszeresen várhatóak, remélem a kiadók is hozzájárulnak majd ehhez.

Íme rögtön a születésnapi könyvnyeremény, Marie Lu  Legend - legenda  című könyve, amit tényleg lehetetlen letenni, én is most olvastam ki a saját példányom, és LUPI értékelésével maximálisan egyet értek.  Sok szerencsét minden kedves látogatónak!!!  Sorsolás: 2013. Február 24.
a Rafflecopter giveaway

19 megjegyzés:

  1. Boldog 2. Szülinapot Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Boldog Blogszülinapot, Lányok! Kívánok Nektek további sikeres, könyvélményekben gazdag, kellemes blogolást! :)

    VálaszTörlés
  3. Hát, itt is gratulálok! Én imádom a blogot, és volt már néhány könyv, amit miattatok olvastam el. Szóval mondhatom, én maximálisan megbízom az ízlésetekben, és nagyon örülök, hogy van ez az oldal! :D További jó munkát és kitartást kívánok nektek, mert remélem, hogy még nagyon sokszor két évet fog megélni az oldal! :D

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés
  4. Még sok boldogat nektek, és nekünk veletek! :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog blogszülinapot:) én kb. 1 éve rendszeresen olvasom a blogot, és a legtöbb olvasnivalómat innen keresem ki, szóval teljesen megbízok az ízlésetekben :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog szülinapot az oldalnaak! :DD ^^ Igaz csak nemrég bukkantam rá, de már szinte minden nap nézem. :D

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog blogszülinapot kívánok én is. :) De ez mit jelent/mit kell tennem ilyenkor? Bocsánat, nem beszélek angolul. XD (A Google Fordítóban pedig nem bízok) Do this again tomorrow for more entries!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy szóltál, nem állítottam be, hogy csak egyszer lehet jelentkezni:( Szóval engedné minden nap, de mindjárt beállítom:)

      Törlés
  9. Köszönjük szépen mindenkinek:))))))

    VálaszTörlés
  10. Az ugye számít, ha a legnagyobb kedvencem a példában leírt? XD

    VálaszTörlés
  11. Boldog szülinapot. Van ugye a kérdés:Melyik a kedvenc könyved? Én beírtam a választ, de ha oldalt frissítek és megint bejelentkezek már nincs ott h én beírtam.... nem tudom ez így érthető? A választ előre is köszi :)

    VálaszTörlés
  12. Boldog születésnapot, és még sokat! :))

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók