KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. április 24., szerda

A postás csenget (39)

Tartozom még az áprilisi beszerzésekkel, aminek nagy része a Könyvfesztiválhoz kapcsolódik. Lupi az előző posztban részletesen leírta az élményeinket, én itt mutatom meg, milyen könyvek csapódtak hozzám.

Korábbi Bookdepository előrendelés eredményeként végre kezembe kaptam Jamie McGuire: Walking Disaster és Victoria Scott: The Collector című könyveket.

Könyvfesztivál és Bookline rendelés eredménye a következő csapat:
Balról indulva: Bloodlust képregény első és második része. Erről a magánkiadásban megjelent képregényről hamarosan önálló posztban írok.
Federica Bosco: Szerelmem egy angyal (Libri), Ryan Loveless: Ethan és Carter (Könyvmolyképző), Swati Avasthi: Ököl/Jog (Könyvmolyképző), Matthew Quick: Napos oldal (Könyvmolyképző), John Green: Csillagainkban a hiba (Gabo), Victoria Schwab: Az Archívum (Főnix), Chris Howard: Gyökértelen (Főnix), Ally Condie: Reached (Cicero)

Utoljára hagytam az Angyalnyár című novellát Cynthia Hand tollából, amely az Angyalsors sorozat második és harmadik része közötti nehéz várakozást oldja. Óriási köszönet a Maxim Kiadónak, hogy bevállalta a kiadást, ugyanis nem gyakori a köztes novellák kiadása, külföldön is általában ebook formában jelennek meg.  Közel 100 oldalon keresztül merülhetünk ismét bele a szerző remek történetébe, mely Clara és Angela főiskola előtti nyaralása alatt játszódik Rómában. Főleg Angela van a középpontban, az ő rejtélyes kapcsolata egy fiatal férfival. A novella nem feltétlenül kötelezően olvasandó a sorozat szempontjából, viszont sejtésem szerint a titokzatos srácnak lesz még szerepe a harmadik részben.
Két példányt szereztem be a könyvecskéből, így ismét játék indul, egy szerencsés blogolvasó megnyerheti az Angyalnyárt.
Nincs más dolgod, mint válaszolni a dobozban feltett kérdésre!
Sok szerencsét!!!



a Rafflecopter giveaway

6 megjegyzés:

  1. Kíváncsi leszek majd, hogy mi lesz a véleményed a Szerelmem egy angyal-ról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem jó lesz, vágyom már egy jó táncos témájú könyvre, főleg angyalokkal:))

      Törlés
    2. Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésemet, olyan megmagyarázhatatlan okok miatt vágyódom érte :) Nem emlékszem, hogy olvastam volna már táncos témájú könyvet, de szoktam nézni egy sorozatot az m2 csatornán, és biztosan nagyon művészi, és szép lesz :)

      Törlés
  2. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lett a Walking Disaster:DD

    VálaszTörlés
  3. sajnálom, hogy nem én nyertem.. :/ de mondjuk nem is szoktam:D én ilyen anti-mázlista vagyok.. :(
    Gratula a győztesnek! :)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók