KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2014. szeptember 14., vasárnap

(INDIÁN)SUMMERTIME MADNESS

Köszönöm a jelölést Nikinek, nosztalgiázzunk egy kicsit a nyári emlékekkel!

1. Mutass egy nyári borítójú könyvet:
Egyik nagy kedvencem Tracey Garvis-Graves: Kötelék című könyve, ami bőven tartalmaz tengerparti élményeket. Két külföldi kiadást mutatnék a bal oldali a horvát, a jobb oldali német nyelvű.


2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a nyári vakációdnak!
Most valami tengerpartot illene választani, de ott voltam már eleget, úgyhogy Tolkien Bilbójához hasonlóan hegyeket szeretnék látni és Völgyzugolyt. Itt el tudnék időzni néhány hetet, sőt Aragorn látogatását is szívesen fogadnám.




 3. Éppen a nyári vakációdra mész és a repülőgépen ülsz. Egy olyan könyvet akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik regényt választanád?
Mindenképp olyan könyvet választanék, ami elrettentő oldalszáma miatt eddig nem került sorra, mint például az Álmok bandája vagy az Outlander. Valójában semmi pénzért nem utaznék el az ebook olvasóm nélkül.

4. Nyári szomorúság gyötör – melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra?
Nem biztos, hogy vidám lenne az a könyv, ami elűzi a szomorúságot, inkább olvasnék ilyen esetben egy kedvenc könyvet. Illetve bármit a kedvenc szerzőimtől: Ashley Carrigan, Benina, Cassandra Clare, Jamie McGuire, Colleen Hoover, Sarah Dessen bármikor jöhet!

5. Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik kitalált karakter lenne a tengerparti bébid?
Tudom, kit vártok tőlem, Travist! De nem hagyom, hogy megunjátok, úgyhogy most jöjjön egy újabb kedvenc: Trenton Maddox. Nagyon remélem, hogy karácsonyra megkapjuk a Maxim Kiadótól a Beautiful Oblivion magyar kiadását.
6. A fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb barátod? Fagyos helyett inkább fagyis: ő Will Cooper a Szívcsapásból - Colleen Hoover könyvéből. Egyébként a valóságban Josh Hartnett, ha nem ismerné fel valaki.

7. Oszd meg a nyári őrületet! Taggelj be pár embert! Függővég, Insane Life, Dreamworld, MFKata gondolatai, Roni olvas blogok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók