KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2014. október 28., kedd

The Musical book tag



MFKatától kaptuk ezt az új kihívást, amire most, hogy van egy kis időm, rögtön válaszolok is:

1. PSY - Gangnam Style: Egy felkapott könyv, amit te is nagyon szeretsz.
Cassandra Clare: Csontváros. Sokáig halogattam az olvasását, de végül nem tudtam elkerülni a sorsomat. A mai napig hatalmas kedvenc.

2. Adele - Someone Like You: Egy könyv/könyvsorozat, amin nehezen túllépni, annyira szomorú lettél, hogy vége.
Andrea Cremer: Nightshade sorozata és azon belül is a harmadik rész, a Bloodrose - A döntés. Nagyon nehezen tudtam túllépni a befejezésen és az "ahogyan"-on. Imádom a farkasokat, de mégis.. ez a befejezés:(. A lakásomban sok farkasos kép van, de jó pár hétig összeszorult a szívem, ha rájuk néztem.

3. Tomes Jones - Sexbomb: Az első erotikus könyv, amit valaha olvastál.
Ami kifejezetten erotikus könyv, az E.L. James: A szürke ötven árnyalata. De korábban is olvastam olyan könyveket, amelyek nem kifejezetten erotikus könyvek, de a szex hatalmas szerepet játszik benne - ha ezt nézzük, akkor Laurell K. Hamilton: Anita Blake sorozata volt az első ilyen sorozat.
 
 
4. Katy Perry - Dark Horse: Egy könyv, aminél teljesen másra
számítottál, mint amiről ténylegesen szólt.
Stephenie Meyer: A burok. Sokáig pont azért halogattam az olvasást, mert valami jóval szárazabb, jóval tudományosabb könyvre tippeltem a fülszövege és főleg a borítója miatt.

5. Pokémon: Egy könyv, ami a legelső olvasmányaid között volt.
Eric Knight: Lassie hazatér. Az elsők között olvastam és az évek folyamán rongyosra olvastam. (és a mai napig az egyik kedvenc kutyafajtám a hosszúszőrű skót juhász:).

6. Miley Cyrus - Wrecking Ball: Egy könyv, ami teljesen lerombolt téged.
Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet című könyve. Ennyire még soha nem éreztem magam dühösnek, majd tehetetlennek, mint a könyv olvasása során. Mire befejeztem a könyvet, teljesen összetörtem én is.

7. Pharrell Williams: Happy: Egy könyv, aminek az olvasása közben nem tudtad abbahagyni a mosolygást/nevetést.
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi sorozata. Lehet ezt a sorozatot nagyon szeretni vagy nagyon utálni, de az biztos, hogy végtelenül humoros. A mai napig idézni tudom a poénokat belőle.
 

8. Frozen - Let It Go: Egy könyv, amiben egy olyan testvérpár van, akiket nagyon szeretsz.
Rob Thurman: Éjvilág - Cal (Caliban) és Niko szoros, de persze nem minden problémától mentes testvéri kapcsolata imádnivaló. Bár sokszor "ölik egymást", de ha arról van szó, akkor tűzön-vizen kitartanak egymás mellett. Sajnálom nagyon, hogy a sorozat kiadása megakadt itthon:(.

9. Calvin Harris ft. Ellie Goulding - Need You Love: Egy nyálas könyvbeli szerelmespár, akiket ki nem állhatsz.
Sophie Jordan: Firelight sorozatából Jacinda és Will. A befejező részig nem jöttem rá, hogy mit eszik Jacinda Willen...

10. Iggy Azalea - Fancy: Egy könyvborító, amit imádsz.
Kiera Cass Párválasztó sorozatának a borítói. Nem tudok választani közülük, mert mind csodaszép:
 

11. Lady Gaga - Bad Romance: Egy könyv, amiben tiltott szerelem van.
Melyikben nincs? Inkább olyat kellett volna kérdezni, az jóval egyszerűbb lett volna :-). Na jó, komolyra fordítva a szót - Richelle Mead: Bloodlines spin-off sorozata. Imádom a két főszereplőt és bár tudom, hogy az út, amit közösen választottak tele van buktatókkal, de nagyon szurkolok nekik!

12. Ariana Grande - Problem: Egy szereplő, akit utálsz.
Emma - Rebecca Donovan: Visszafojtott lélegzet könyvéből. Az első részben sajnáltam a lányt nagyon, de a második részben kiderült, hogy van, akin nem lehet segíteni. És Emma pont ilyen. Rossz döntések sorozata, a szerelme folyamatos átverése, hülyeségek hülyeségek hátán - ezek jellemezték őt. Néha le kellett tennem a könyvet, annyira ideges lettem rá.

És akkor az a pár blogger, akiket én is kihívnék és kíváncsian várom a válaszaikat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók