KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2014. október 27., hétfő

Lacey Weatherford: Crush - Bizsergés


Október 27 és november 3 között a Blogturné Klub 8 bloggere mutatja be Nektek Lacey Weatherford: Crush - Bizsergés című regényét, Hunter és Cami izgalmas szerelmi történetét. Az értékelések mellett persze extrákkal és a már megszokott játékkal is készültünk, ahol három példányt nyerhettek a könyvből.

Könyvmolyképző, 2014
287 oldal
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Goodreads: 4,01
Besorolás: romantikus, realista, YA

Cami Wimberley-nek van egy terve, és ebben a tervben nem jut hely a pasiknak – főleg minden idők legvadabb partiállatának, Hunter Wildernek nem, mindegy milyen jóképű és karizmatikus. Cami gyönyörű, végzős, elképesztően tehetséges, jó tanuló, s mindent megtesz azért, hogy bekerüljön álmai főiskolájára, musical szakra. Minden tökéletes.

Hunter Wilder nem akar barátnőt – attól most csak túl bonyolulttá válna az élete. Főleg Miss Jókislányt nem akarja, de akkor miért nem tudja levenni róla a szemét? Megpróbálja tartani tőle a három lépés távolságot, de a sors mintha a másik karjaiba taszítaná őket. Régóta nyilvánvaló mindenki számára, hogy tetszenek egymásnak.

A könyvet még angolul, 2013 nyarán olvastam, így újra nem fogom értékelni, mert a véleményem azóta sem változott a könyvről. Az értékelést ITT olvashatjátok.
Viszont mindenképpen szerettem volna részt venni a könyv turnéjában, mert mind a könyvet, mind az írónőt nagyon kedvelem és szeretném, ha minél többen megismeritek ezt a történetet.
Így csak egy extrával készültem, egy interjú fordítással, amit sokunk örömére Lacey készített, a borítón szereplő modell fiúval, Sashával, avagy a valódi nevén Aleksandar Petrovic-csal.
A modell fiú kiléte sokáig titok volt, nagyon sokan próbálták / próbáltuk kideríteni, hogy ki is ő, de végül Lacey volt az, aki egy valódi nyomozáshoz hasonlóan, minden ismerettségét bevetve végül megtalálta Sashát.
Jó szórakozást az interjúhoz!

Blogturné extra - Interjú Sashával

Aleksandar Petrovic, vagy ahogy sokan ismerik Sasha, világhírű, teljes munkaidős modell a Models International Ltd-nél. A szerb származású Sasha már sok mindenhol feltünt: újságokban, könyvek borítóin, óriásplakátokon, a buszok oldalán és tévés reklámokban.
Megtisztelve érzem magam, hogy Sasha szerepel a Crush sorozatom összes borítóján, és az olvasók, akik szeretik ezt a sorozatot, gyakran kérdeznek felőle. Sasha pedig, a harmadik rész megjelenése alkalmából, szívesen egyezett bele, hogy a RENDKÍVÜL zsúfolt munkarendje mellett időt szakítson ránk és interjút adjon. Ő az egyik legédesebb és a leginkább két lábbal a földön járó srác, akivel csak találkozhattok!

Lacey: Még egyszer köszönöm, hogy időt szakítottál erre az interjúra. Tudom, hogy az életed valami hihetetlenül őrült mostanában. Elmondanád nekünk, hogyan lettél modell?
Sasha: 19 éves voltam, amikor megállítottak az utcán, hogy nem akarnék-e modellkedni. Akkoriban fociztam, és egyáltalán nem érdekelt a modellkedés. Később, megsérült a térdem, így sajnos nem tudtam tovább hivatásos focista lenni. Akkor kezdtem el modellkedni és láttam, hogy ez nem is olyan rossz dolog.

Lacey: Értem! Valami újat tanultam rólad! Nem tudtam, hogy hivatásos focista voltál. Ez nagyszerű! Ha nem lennél modell, akkor mit gondolsz, mi lennél most?
Sasha: Valószínűleg egy étterem tulajdonosa lennék.


Lacey: Mennék oda enni! Milyen egy tipikus napod?
Sasha: Óó, ez az ami izgalmas ebben az életben. Minden nap más. Napról napra valami újabb meglepetés ér. Egy dolog biztos, amikor felkelek, hogy elérjek egy repülőt vagy vonatot, de hogy azt követően mi vár rám... sosem tudom.

Lacey: Mozgalmasnak és szórakoztatónak hangzik! Szeretem az ilyesmi munkákat. Hogy látod magad öt év múlva?
Sasha: Egy étterem tulajdonosaként.. házasként.. egy kisbabával a karomban.

Lacey: Azt hiszem, hogy az összes nő, aki ezt olvasta, most óriásit sóhajtott. Ki az, akire felnézel vagy akit csodálsz és miért?
Sasha: A szüleim. Egész életüknben keményen dolgoztak azért, hogy mindent, amire nekem és húgomnak szükségünk van - megkaphassuk. Ők az én hőseim.

Lacey: A szülők csodálatosak! Én is imádom az enyémeket! Mi a legjobb tanács, amit kaptál?
Sasha: Tarts egyensúlyban mindent, amit csinálsz. A túl sok nem jó... a túl kevés sem. Az egyensúly a kulcsa mindennek.

Lacey: Nagyon tetszik és teljesen egyetértek! Az emberek felismernek vagy vadásznak rád egy aláírásért?
Sasha: Nem. Megpróbálok az árnyékban maradni. Nem szeretem a nyilvánosságot.

Lacey: Mostantól minden nő ellenőrizni fogja az árnyékokat miattad! (nevet) Mi a legőrültebb rajongói élményed?
Sasha: Egyszer a Fülöp-szigeteken egy divatbemutatón egy rakás nő rámvetette magát és elkezdték letépni rólam a ruhát. Alig tudtam elmenekülni!

Lacey: Ó, Istenem! Ez ijesztő! Remélem, hogy voltak testőreid! Mi az a három szó, ami leginkább jellemző rád?
Sasha: Lehet, hogy elcsépeltnek hangzik, de SZERETET, HIT, REMÉNY.. Megpróbálom az életemet eme három érzelem alapján élni.
Lacey: Nem hiszem, hogy elcsépelt lenne. Ez nagyon szép és meg kell, hogy mondjam, hogy jó munkát végzel ezzel. Nagy családban nőttél fel és ők mit gondolnak a karrieredről?
Sasha: Nem, egyáltalán nem.. a szüleim mellett egy lánytestvérem van. Büszkék rám. Mindenben támogatnak, amit csak teszek. Vannak persze más családtagjaim is... nagyszülők... nagybátyám.. akik fontos szerepet játszottak az életemben, amikor gyerek voltam. Tiszta szívből szeretem őket.

Lacey: Szeretem azokat a srácokat, akik szeretik és értékelik a családjukat. Úgy gondolom, hogy a család minden! Mi lenne az a zene, ami legjobban jellemezné most az életedet?
Sasha: Nem biztos, hogy ezt meg tudom most mondani... hamarosan tudatom majd.
Lacey: Nos, ha nekem kellene választanom, az alapján, amit tudok rólad, akkor én a Superman zenéjét
mondanám! És mi lenne az önéletrajzod címe?
Sasha: Nem vagyok biztos benne, de úgy gondolom, hogy "Áldott vagy átkozott"...

Lacey: Ez egy nagyon jó cím, és úgy gondolom, hogy nagyon illene hozzád! Ha eljátszhatnál egy szerepet egy mozifilmben, akkor mi lennél?
Sasha: Brad Pitt a Harcosok klubjából.

Lacey: Sajnos nem láttam azt a filmet. Talán most majd megnézem. És mi az az öt dolog, amit az emberek nem tudhatnak rólad?
Sasha: Hm... azt hiszem ezt megtartom magamnak...

Lacey: Ha-ha-ha! A magánélet jó dolog! Ez a kérdés pedig kifejezetten az olvasóimnak szól, akik újra és újra NYAGGATNAK ezzel a kérdéssel: Eljössz egyszer velem egy könyves rendezvényre, hogy a rajongók megismerhessenek?
Sasha: Biztos vagyok benne, hogy egy nap erre is sor kerül!

Nos, kedves Sasha, nem titok, hogy IMÁDUNK! Köszönöm, hogy időt szakítottál rám. Tudom, hogy a munkarended most még őrültebb, mint volt. Félelmetesen jó vagy! Azok, akik olvassák ezt az interjút, Sasha rajongói oldalát itt tudják megnézni és lájkolni:

Forrás

Nyereményjáték
A történet főhősnője, Cami, többek között a gyönyörű vörös hajával ejti ámulatba Huntert. A könyvekben sok vörös hajú főhősnővel találkozhattatok, így most szeretnénk egy olyan játékra meghívni Benneteket, ahol ki kell találnotok kép vagy leírás alapján, hogy kiről is van szó. A helyes megfejtők között pedig a Crush - Bizsergés három példányát sorsoljuk ki.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a győztesnek pedig 72 órája van válasz e-mailt küldeni, ellenkező esetben új nyertest kell sorsolnunk. 

“Egy egész órát töltött a fürdőben, hogy végrehajtsa a mutatványt. Egy magazinban látta, és olyan akart lenni, mint a képen. Saját vörösarany hajam bodros, zizegő kuszaságban omlik le a hátamon. Teli van vad elektromossággal. Akár a többi részemnek, a hajamnak is hiányzik a köd.” 



A Blogturné további állomásai:
Október 27 - Kelly Lupi olvas
Október 28 - Deszy könyvajánlója
Október 29 - VENDÉGBLOGGER: Dave világa
Október 30 - MFKata gondolatai
November 1 -Könyvszeretet
November 1 - Dreamworld
November 2 - Insane Life
November 3 - Media Addict

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók