KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2014. október 31., péntek

Halloween Blogturné


Üdvözlet minden szellemnek, ghoulnak, vámpírnak, boszorkánynak és minden egyéb entitásnak a Blogturné Klub szellemes Halloween turnéján.
Nem tudod mit csinálj Halloweenkor? Nekünk van ötletünk: OLVASS!
Jó, jó…Na, de mit?
Segítünk:
Kövesd a turnét és tudd meg ki milyen könyvet ajánl a félelmetes estére! Széles választék, nem csak horror kedvelőknek! Különleges könyvajánlatok mellett még különlegesebb ünnepi recepteket, dekorációkat (és mindent, ami szem, szájnak ingere) találhatsz.
Tarts velünk, ha mersz!


Melyik könyved ajánlod Halloweenra? Miért ezt a könyvet választottad?

Kelley Armstrong: The Summoning - A szellemidéző
Egy olyan sorozat első részét ajánlom nektek, amit ugyan évekkel ezelőtt olvastam, mégis nagyon jól emlékszem, mennyit borzongtam az olvasása során. Fiatalok a  szereplők és van némi szerelmi szál is, de itt nem nyáltengerrel fogtok találkozni, hanem feszültséggel, ami végigkíséri az egész történetet. Ebben a könyvben olvastam a legparásabb jelenetet ya műfajban, évek múltán is kiráz a hideg. Chloé, a főszereplő nekromanta, látja a szellemeket és kommunikál is velük. A jó hír az, hogy a teljes sorozat megjelent már, szóval nyugodtan elkezdhetitek olvasni, nem kell várni a folytatásokra.


Minek öltöznének be a szereplők?
Chloé nagyon unná már a szellemeket, ezért valamelyik Disney hősnő lenne, például a képen látható Csingiling. A fiúk közül Derek az X-Menből Wolverine lenne, Simon Superman bőrébe bújna.


Milyen italt ajánlanál hozzá?  Inni nem szeretek, inkább néhány sütit kínálnék a könyv mellé, mint például a képen láthatóakat.


Minek öltözöl/öltöznél be egy Halloween kosztüm versenyen?
Kizárólag boszorkánynak. Nyugati vagy keleti banya, mindegy, és Halloween után is maradjon némi varázserőm.
 Nyereményjáték:

Egy turné sem maradhat nyeremény nélkül. Ismét nyerhettek, csupán pár csepp vért a lelketeket kérjük cserébe. Na jó, vért nem...
Nem Halloween a Halloween töklámpás nélkül. Mi is faragtunk pár virtuális tököt, méghozzá népszerű könyvek szimbólumait faragtuk ki. A Ti feladatotok, hogy kitaláljátok melyik tök melyik könyvet vagy könyvsorozatot reprezentálja. Három szerencsés játékos jutalma nem csoki, hanem egy-egy könyv lesz ezúttal is, méghozzá a.) Richelle Mead - A szukkubusz dala c. könyve (a felajánlást köszönjük Kellynek!), b.) Lara Adrian - A vámpír vére c. könyv (köszönet érte Toffynak!). c.) Tarryn Fisher: The Opportunist - Kihasznált alkalom (köszönet érte Lupinak!)
a Rafflecopter giveaway

A többi állomás:
Függővég
Roni olvas
Kelly Lupi olvas
MFKata gondolatai
Deszy könyvajánlója
Dreamworld
Bibliotheca Fummie

Könyvgalaxis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók