KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2015. június 7., vasárnap

Tiffany Reisz: A Szent




Az Athenaeum Kiadó csakis dicséretet érdemel, amiért másfél hónappal Az Úrnő megjelenése után máris a rajongók kezébe adja az újabb Tiffany Reisz könyvet. Sokat jelent ez a figyelem! A Szent blogturnéja során újabb érzéki kalandokba keveredik négy bloggerünk, a bejegyzésekből kiderül, kinek melyik karakter a kedvence. Válaszoljatok ügyesen, mert  két szerencsés nyertes is kisorsolásra kerül!

  
Athenaeum Kiadó
504 oldal
Fordította: Szilágyiné Márton Andrea
Goodreads: 4,62
Besorolás: BDSM, erotikus


Eleanor Schreiber egy zavarodott, zabolátlan tizenéves lány, aki megesküszik, hogy soha többé nem lép templomba. A lázadó tini azonban találkozik Stearns atyával, aki örökre megváltoztatja az életét. Már semmi nem állhat annak útjába, hogy az legyen, amit a sorsa diktál neki: Nora Sutherlin, az ismert erotikus regényíró, egyben Manhattan legismertebb dominája…


Eddig minden alkalommal, ha új részt tartok a kezembe az Eredendő bűnösök sorozatból, azt mondom, ez sokkal jobb mint az előző. Kell ennél nagyobb dicséret? Az első négy rész után eljutottunk Az ártatlanság éveihez, amelyben a szerző visszaemlékezésekkel ajándékozza meg az olvasóit. Sok-sok részletet ismertem már, de most teljes részletességgel tárul fel Eleanor tinikora, találkozása Sørennel.

Tiffany Reisz nem szívbajos, ezt eddig is tudtam, de amit az olvasóival művel ebben a regényben, az félelmetes. Úgy alakította a történetet, hogy már az elején frászt hozza az olvasókra, én is zavarodottan olvastam és találgattam miért került egyedül Európába a Fekete erdő egy eldugott nyaralójába Eleanor, mély fájdalommal a szívében. Kicsit megenyhültem, amikor feltűnt Nico, Kingsley fia. Róla eddig csak néhány információt tudtunk, örültem neki, hogy felbukkant. Mindent tudni akar Nora-ról, az apjáról és Søren-ről. Ha valamit tud Tiffany Reisz, az nem más, mint a "hogy csábítsunk el minden olvasót az újabb karakterekkel" című feladat. Nem lesz olyan olvasó, akit hidegen hagy Nico. Nora sem tud ellenállni a fiatalember ostromának, és emlékezik. Elmeséli a történetét 15 éves korától, hogyan lépett az életébe Søren, később Kingsley.
Minden egyes jelenetük élvezetes, humoros, vagy éppen komoly. Nora igazi lázadó tini volt, pimasz, merész, rajongásig belehabarodva a saját papjába. Ha lehet ebben az esetben okos lépésről beszélni, akkor Søren hozzáállása mindenképpen az, hiszen eldöntötte magában már a megismerkedésükkor, hogy vár, megvárja míg Nora felnő, és elég érett lesz ahhoz, hogy felfedje magát előtte.
Nos, megint csak azt tudom mondani, hogy ehhez a sorozathoz kell egy nagyobb szintű elfogadás. Egyetlen jelenet egyetlen mozzanata volt, ami kiverte majdnem a biztosítékomat, de túl tudtam lendülni rajta. Ámen.
Annyira jó volt többet megtudni ezekről a karakterekről. Ennyi rész után is tud a szerző újat mutatni, újabb rétegekkel gazdagítani a szereplőket, és annyira élővé, valóságossá tenni, hogy nem is hiszed el, hogy nem léteznek. A párbeszédeik szórakoztatóak, igényesek, szellemesek.
Nekem Kingsley a kedvencem, annyira szókimondó és megszerzi amire vágyik. Elég sokat szerepel ebben a részben is, de szavakba önteni sem tudom, mennyire várom a következő részt, amely róla szól majd. Itt legalábbis ellopta az összes jelenetet, amiben szerepelt - számomra legalábbis. 
Ezzel nem azt mondom, hogy Søren nem a kedvencem, csak ő a második számú, akiben meg azt imádom, hogy megszemélyesíti az egyház képmutatását. Szegénykém, nem tehet róla, hogy ilyennek született, sőt ezért imádom, de nekem ez egy nagy elégtétel, köszönöm Tiffany.
Azt kell mondjam, remélem nem filmesítik meg ezt a sorozatot, mert biztosan elrontanák. Minden olvasó számára van már egy kialakított kép a szereplőkről. Nem akarom, hogy tönkretegyék. Oké, fangirl mód kikapcs.

Összességében mi mást mondhatnék, nem fogsz csalódni ebben a részben sem, remek szórakozás. Kedvenc mondatom: "Három örök igazság van velem kapcsolatosan, amit tudnod kell, Nico. Szeretem Sørent. Sørenhez tartozom. És vissza fogok menni Sørenhez."

Borító: Remek.

Kedvenc karakter:  Mindenki

Szárnyalás:  Az első látogatás Kingsley házában.
 
Mélyrepülés:  A borospohár eltörése.

Érzéki mérce:  Kizárólag felnőtteknek, 18 éven felül. 

Értékelés:



Ha megtetszett ITT MEGRENDELHETED!!

Nyereményjáték:
Játékunk ismét a Nora Sutherlin életében oly fontos szerepet betöltő férfiak körül forog, ám ezúttal csavarintottunk kicsit a feladványon. Monogramjuk alapján a férfi szereplők vezeték neveit várjuk megfejtésként, segítség gyanánt pedig a kis vonalak arról árulkodnak, hány karakterrel kell kipótolnotok a megadott kezdőbetűt.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.
K.  E . . .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók