KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2016. január 30., szombat

ÖTÖDIK Blogszülinap

Kedves Olvasóink!

Pontosan öt évvel ezelőtt nyitottam meg a kellyolvas blogot, ami közel három éve már Lupival kiegészülve működik, és remélem ez még hosszú ideig így is marad.

Az eltelt öt év során mindketten hatalmas lelkesedéssel írtuk a bejegyzéseket, izgalommal vártuk a visszajelzéseket itt a blogon és a facebook oldalunkon egyaránt. Fontosak a kommentjeitek, köszönünk minden hozzászólást. Továbbiakban is igyekszünk a legjobb könyvekből válogatni, a lehetőségeinkhez mérten. Bízunk abban, hogy a blogunkon található több mint félezer könyv közül mindig megtaláljátok a kedvetekre valót. Egy-egy negatívabb hangtól sem kell megijedni, számos alkalommal bebizonyosodott, hogy némely könyv egész más hatást vált ki Lupiból mint belőlem, akár két értékponttal is eltérhet a véleményünk, pedig nagyon hasonló az ízlésünk.

Terveink az idei évre kissé ellentmondanak egymásnak, szeretnénk minél több új könyvet olvasni, ugyanakkor rengeteg 1-3 éves könyv csücsül a polcunkon, amiket igencsak vágyunk elolvasni... Nem beszélve arról, hogy régebbi klasszikusokat, gyerekkori kedvenceket is tervezünk újraolvasni és bemutatni nektek. Meglátjuk mi fér bele!

Most viszont itt az alkalom a játékra. 5 év - 5 nyereménykönyv! Mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolnotok, és tetszikelni a facebook oldalunkat, máris esélyetek nyílik megnyerni az öt könyveket.
Íme a könyvek és a rafflecopter doboz:


a Rafflecopter giveaway

Sok szerencsét! Sorsolás: 2016. február 28. Figyelem! Csak magyarországi címre vállalom a postázást!   

2 megjegyzés:

  1. fú olyan sok jó könyvet olvastam tavaly, alig tudtam választani :D

    nagyon boldog blogszülinapot :) csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  2. grat az 5 évhez, még háromszor ennyit minimum! :D

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók