KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2016. augusztus 5., péntek

Hírek a borítón túl - Richelle Mead - Vámpírakadémia évfordulós kiadás

A Vámpírakadémia sorozat első kötete idén ünnepli a megjelenésének tizedik évfordulóját. A kiadó pedig úgy döntött, hogy ennek örömére új köntösben ismét kiadja az első részt.

Richelle Mead pedig ma egy izgalmas hírt osztott meg velünk ezzel kapcsolatban:

"Bárcsak azt mondhatnám, hogy egy nyugis hétvégének néztek elébe, de attól tartok, hogy ez nem így lesz. Hétfőtől kezdve elkezdjük felfedni a címeit és a leírásait azoknak a bónusz részeknek, amelyek a Vámpírakadémia évfordulós kiadásában lesznek fellelhetőek (november 29-én jelenik meg). Tudom, hogy néhányan azt gondoljátok, hogy a bónusz cucc annyit jelent, hogy öt-öt oldallal lesz több az új könyv egy új borítóval, de ebben az esetben nem ez lesz. Ez egy hatalmas új anyag, ami az első részt egészíti ki- egy előzmény anyag, kibővített jelenetekkel és egy teljesen új történettel. A bónusz rész összesen mintegy 35.000 szót tartalmaz. A Vámpírakadémia 79.000 szóból áll. Szóval igen. Remélem, hogy képesek lesztek megőrizni a hidegvéreteket az elkövetkezendő néhány nap folyamán!"
 

Azon már elbeszélgettünk pár rajongóval, hogy mit is várunk a legjobban. Én, mint hatalmas Adrian fan, valahol abban reménykedem, hogy kap egy aprócska szerepet, hogy már az első részben is megjelenik, ha csak egy rövid beugró szerepben is. De, mint a sorozat egyik legnagyobb hazai rajongója, igazából bárminek örülnék, ha valami újat megtudhatnánk ebből a varázslatos világból. Alig várom, hogy megkapjuk az információkat és természetesen a könyvet is, amit ahogy lehet, azonnal be fogok szerezni és el is fogok olvasni.
(és a borítóba már most szerelmes vagyok:).

Van köztetek olyan, aki szintén nagyon kíváncsi arra, hogy mivel tudja Richelle kibővíteni az első részt? Szerintetek mit írhat még hozzá?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók