KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2016. december 10., szombat

ÉV VÉGI NYEREMÉNYJÁTÉK 2016 !!!!


Elérkezett a december, ezzel együtt az év végi karácsonyi várakozás ideje. Természetesen mi is várjuk az ünnepeket és a karácsony utáni csendes, olvasós napokat az új évig. Milyen jó ilyenkor egy bögre tea, kávé és néhány süti mellett nyugodtan olvasni a frissen kapott könyveket...  Idén úgy gondoltuk Lupival, hogy meglepünk három szerencsés Olvasónkat, három ajándék vár gazdára. Így szeretnénk megköszönni a figyelmeteket és a támogatásotokat, amit folyamatosan kaptunk tőletek az év folyamán. A sorsolást az évértékelő posztunk közzétételekor tartjuk meg, mivel már karácsonyig kevés az idő és nem tudjuk garantálni a könyvek karácsonyfa alá érkezését. A háromféle nyeremény három rafflecopter dobozban kerül ki,  bárki játszhat, akár mindhárom nyereményért, lényeg, hogy magyarországi postacímmel rendelkezzen, a postázás az újév első napjaiban várható!

1. Pepe Toth által dedikált Opposition - Ellenállás J.L. Armentrout Luxen sorozatából! Ez egy előre eltervezett meglepetés! A Westend-ben tartott dedikáláson már készültünk egy nyereménykönyv dedikálására is. Ráadásként hozzácsapjuk az Oblivion - Feledés 1. részét is. Hajrá mindenki, aki nem tudott ott lenni a dedikáláson!!
a Rafflecopter giveaway

2. Nathalie Somers: Lányok regénye 1-2.  Ez a sorozat 12-15 éves lányoknak való, szórakoztató, vicces részekkel. Olyan lányoknak ajánlom, akik nem a világmegváltást keresik épp, inkább pasiznak, buliznak!
a Rafflecopter giveaway

3. Brittainy C. Cherry: Lebegés - Az vagy nekem   Kétségtelen, hogy az év egyik sikerkönyve a Lebegés a new adult műfaj rajongóinak körében. Remélem örömet szerzünk vele valakinek, akinek még nem sikerült beszereznie!
a Rafflecopter giveaway


Sorsolás: Az évértékelő posztunknál! 2016. december 30-án!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók