KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. január 30., hétfő

Egy téma, öt borító #39 - skótok és kiltek

Egy új állandó heti rovatot indítottunk Andival (Függővég), melynek főszerepében a könyvborítók lesznek. Az ötletet a Sugar & Snark angol blogról vettük kölcsön.

A LÉNYEG:

Minden hétfőn kiválasztunk egy témát, amihez 5 borítót keresünk. Az 5 kedvenc borítónkat pedig közzé tesszük. Bárki nyugodtan csatlakozhat hozzánk a saját TOP 5-ös listájával az adott témában. Téma javaslatokat örömmel fogadunk, ne fogjátok vissza magatokat! :) 

AZ EHETI TÉMA :

SKÓTOK ÉS KILTEK



Jennifer Ashley: Highlander Ever After: Fantasy Romance (Nvengaria #3)
Paula Quinn: The Seduction of Miss Amelia Bell (The MacGregors: Highland Heirs #1)

És a kedvenc:


Cindy Miles: Christmas Spirit: (Inter Mix)

Kakukktojás:

Itt nem látszik kilt, de aki olvasta az Outlandert, annak Jamie Fraser (és az őt alakító Sam Heughan)  lesz A SKÓT harcos, még akkor is, ha nem mutatja magát két percenként félmeztelenül és nincs úgy kigyúrva, mint egy testépítő - lásd a skót harcosokat ábrázoló borítók 99,9%-a :)
Két borítót is mutatnék vele:


Diana Gabaldon: Outlander (Outlander #1)

Éééés még mindig nem végeztem. Elég sok borítót néztünk át Andival, mire megtaláltuk azokat, amiket arra méltónak találtunk, hogy megmutassuk Nektek. De nem tudok elmenni eme "gyöngyszem" mellett, amire egyszerűen szavak sincsenek, annyira borzalmas. Na, kíváncsiak vagytok rá?
.
.
.
.
.
.
.
Hát jó, akkor íme:


Clyde Abbot: The River Rages: Son of the Wind 2 (Son of the Wind #2)
Igazából itt nem tudtam eldönteni, hogy a borító a rosszabb (a lila kiltes úriemberrel, az indián kisfiú arcú, boxnadrágot viselő, felnőtt testű, de valami alien lábakat viselő élőlénnyel és persze a vigyorgó vidrával a háttérben:) vagy pedig maga a történet (a leírás a linken olvasható).

Megosztanád az 5 kedvenc skótos és/vagy kiltes borítódat? Kommentben szívesen várjuk a te választásaidat is:) 

1 megjegyzés:

Rendszeres olvasók