KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. november 17., péntek

Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő - Sea Breeze #5

A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Abbi Glines: Te vagy nekem a jövő c. regénye, mely a Sea Breeze sorozat ötödik kötete. Ennek örömére a Blogturné Klub hét bloggere bemutatja Cage és Eva történetének szenvedéllyel és könnyekkel átitatott folytatását, melyben Cage-nek nem csupán bizonyítania kell, hogy megérdemli a lány szerelmét, de döntenie is kell. 

Maxim Könyvkiadó 2017. november 16.
256 oldal
Fordította: Sárossy-Beck Anita
Goodreads: 4,28
Besorolás: NA, romantikus, realista

Cage Yorknak végre mindene megvan, amire valaha vágyott, Eva pedig csak a hab a tortán: ő a tökéletes lány, gyönyörű és tüzes. Viszont a baseballösztöndíj mindig is az álma volt. Így amikor Cage eléri ezt, Evával túl kell élniük a távkapcsolat nehézségeit – és az összes veszélyesen csábító helyzetet, ami ezzel jár. Olyanokat, amelyeknek nem biztos, hogy az egykori rosszfiú, Cage York ellen tud állni.
A fiatalok megbeszélik, hogy együtt költöznek Tennesseebe, ám Eva édesapja beteg lesz, így a lány nem tarthat Cage-dzsel. A távolság lassan bizalmatlanságot szül, és amikor olyan fotók látnak napvilágot, amik bebizonyítják, hogy Cage nem volt hűséges, egy csapásra minden rosszra fordul. De Cage vajon tényleg ilyen könnyen lemondana a szerelméről? Eva őrülten vonzó szomszédja és gyermekkori barátja, Jeremy karjaiban lel vigaszra, aki megígéri, hogy úgy fog vigyázni rá, ahogy Cage sosem tudna. Ez pedig egy olyan ígéret, ami túl jó ahhoz, hogy Eva elutasítsa.
A baseball és álmai nője között őrlődve Cage-nek bizonyítania kell, hogy megérdemli Eva szerelmét, vagy azzal kell számolnia, hogy örökre elveszíti őt.

A Sea Breeze sorozatból a harmadik rész a kedvencem, ami Cage és Eva szerelmét meséli el, így nagyon megörültem, hogy kapnak egy folytatást, így az ötödik részben is velük találkozhatunk. Azt hittem, semmi más nem indokolja ezt a folytatást, mint a rajongók kérése, ugyanis a Te vagy nekem a remény ugyanolyan párkapcsolatilag lezárt sztori volt, mint minden rész. De megtudtam, hogy Abbi új sorozatának főszereplője a kedvenceim lánya lesz, ez máris új megvilágításba helyezte a regényt. És igenis, Cage az olvasók kedvence, megérdemeljük, hogy ismét órákra elmerülhessünk az új történetében.

A fülszöveg pontosan vázolja a cselekményt, a szerelmeseknek el kell szakadniuk egymástól, mert Cage megkapta a baseball ösztöndíjat, amiért keményen megdolgozott, és amivel bizonyíthatja a barátnőjének, hogy érdemes a szerelmére, fényes karrier előtt áll. Eva apja azonban súlyos beteg lett, és a lány vele akarja tölteni a hátralévő idejét. Ez drámaian hangzik és az is, ő az a fajta beteg, akin későn jelentkeztek a tünetek és nem gyógyítható a betegsége. Fájdalmas kezelések meghosszabbíthatnák pár hónappal az életét, de nem vállalja, belenyugodott a megváltoztathatatlanba, és otthon, a szeretett farmján akar maradni, a kórház szóba sem jöhet. Szívfájdító volt ezen a folyamaton végigmenni, nagyon sajnáltam Evát, mert az anyja és a korábbi vőlegénye után most az apját is el kell engednie.
Cage hiába próbál meg mindent jól csinálni, a körülmények és pár idióta haver elintézik őt, és Eva jogosan hiszi azt, hogy a srác visszatért korábbi életstílusához és megcsalta őt. Eva nem akarja meghallgatni Cage-t, teljesen elzárkózik. Cage pedig rosszul reagál, nem küzd érte, rátelepszenek a múlt árnyai, a csigaházába húzódik. A temetésen találkoznak pár hónappal később és ekkor minden egy csapásra megváltozik.

Abbi Glines továbbra is a műfaj egyik királynője a szememben, szórakoztatóan ír, bár ez a rész sokkal drámaibb, mint az eddigiek, mégis élvezetes és kellően szexi. Most nem ismeretlen fiatalok összeboronálása volt a cél, hanem egy meglévő kapcsolat újraélesztése, ami néhány szikrára várt csupán. Eva  döntése érthető, hogy az apjával akart maradni, de nem tudom megérteni, hogy miért nem bízott meg jobban Cage-ben, hiszen előtte teljesen biztos volt benne, hogy a szerelem megváltoztatta. Nekem sántított ez az egész előre eltervezett kicseszés, nem volt egészen hihető. A hatása azonban igen. Az elutasítás lenullázza érzelmileg Cage-t, és ez szinte végleges hatású volt. Aztán kiderült a titok a temetésen,  Cage vissza akarta kapni Evát, és én imádtam figyelni az erőfeszítéseit. Ebben a részben is tovább tudott fejlődni, gondoskodni akar Eváról, ugyanakkor nem lehet nem észrevenni a sebezhetőségét. Napról napra bizonyította az elszántságát, nagyra értékeltem, hogy gyakorlatilag mindenről lemondana a lányért.  

"A jövőm nem számít, ha Eva nincs velem."
Jeremy-vel kapcsolatban vegyes érzéseim voltak, ő mindig is Eva mellett állt, és tudni lehetett az előzmények óta, hogy szerelmes a lányba, ezt a vak is láthatta. Most viszont nem küzdött eléggé, vártam volna egy komolyabb megnyilvánulást, de ez valahogy elmaradt. Mindenesetre Jeremy megérdemelne egy saját részt, hogy ő is megtalálja a szerelmet.
Nos, nem kellett csalódni az írónőben, a boldog befejezés most sem maradt el, és a barátok ebben a részben is összejöttek egy-két örömteli esemény kapcsán, találkozhatunk a többi szereplővel is a sorozatból. Jó volt újra látni őket és a boldogságukat. 
Összességében egy érzelemdús történetet olvashattam, ahol a sok dráma mellett  megkaptam Abbi Glines szokásos szexi stílusát, pimaszul szókimondó karaktereit, akik nagy kedvenceim továbbra is.

Borító: A többi nemzetközi borító között maximálisan megállja a helyét a magyar borító is.
 
Kedvenc karakter: Cage

Szárnyalás: Imádtam Cage és Bliss találkozását.

Mélyrepülés:  -

Érzéki mérce: Abbi hozza a tőle megszokott érzékiséget, sistereg a levegő a közös jelenetekben.

Értékelés:





Nyereményjáték:

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Sea Breeze sorozat szereplőit. Minden állomáson találtok egy szófelhős képet, mely egyetlen idézetet tartalmaz; nincs más dolgotok, mint kitalálni ki mondhatta és a keresztnevét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Ha mind a hét névvel megpróbálkoztatok, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, különben automatikusan újat sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

Állomások:

11/17 Kelly & Lupi olvas
11/18 Angelika blogja
11/19 Dreamworld
11/20 Kristina blogja
11/21 CBooks
11/24 Deszy könyvajánlója
11/23 Könyvvilág

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók