KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. november 9., csütörtök

Erin Watt: Megtört herceg - A Royal család #2

Folytatódik Ella és a Royalok magával ragadó története! Még nem is volt időnk feldolgozni a Papír hercegnő függővégét, máris bombaként robban az életünkbe a Megtört herceg - természetesen a Könyvmolyképző Kiadótól. Ha szeretnétek megismerni a történet folytatását, ezúttal Reed szemszögéből is, és megnyerni a könyvet, tartsatok a blogturné 8 bloggerével!

Könyvmolyképző Kiadó
352 oldal
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Goodreads: 4,1
Besorolás: romantikus, realista, NA/YA

Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.
Talán igaza van.

Azt hiszem a Könyvmolyképző történetében nem volt még arra példa, hogy egy sorozat első részének kiadása után ennyire hamar érkezzen a második rész, mint a Royal család esetében. A hatalmas siker már ott megnyilvánult, hogy a Papír hercegnő elit megjelenése után úgy elkapkodták a példányokat, hogy az országos megjelenésre újra kellett nyomni. Nem is gondolok bele, milyen felháborodás lett volna az első rész függővége után, ha meg kellett volna várni az átlag egy éves időt a következő részig. Részemről megköszönöm ezt a kiadónak, sok ilyen sikeres sorozatot kívánva nekik.

A legszembetűnőbb változás a második részben az a váltott szemszög, ez nekem nagyon hiányzott a Papír hercegnőnél (értékelésem itt), szeretek mindkét főhős fejébe belelátni, itt Reed gondolatait olvasni sokat jelentett, így követhetőbb a karakter fejlődése, és közelebb jutunk az igazsághoz is, vajon mi történt valójában az első rész végén?
Ella, amikor már kezd bízni Reedben és megtalálja a helyét az új környezetében, hirtelen összeomlik körülötte a világ, Reed ágyában találja a meztelen Brookot. Reed pedig nem tiltakozik, nem mozdul, nem fut utána. Ella hátrahagy mindent, és csak a saját régi holmiját viszi magával, készen áll, hogy újra elrejtőzzön a Royalok elől. Egy jó darabig sikerül is, ez idő alatt Reed megjárja a poklot, de nem csak ő szenved, a család életében változások zajlanak, amelyek kihatnak mindannyiuk életére.
Egy magánnyomozó megtalálja Ellát, és a családfő ráveszi, hogy visszatérjen, de ez nem jelent  megbocsátást. Reednek meg kell küzdenie újra a bizalomért, miközben felbomlik a hierarchia a suliban, a bullying ismét előtérbe kerül, és a testvérei is elpártolnak tőle.

Egy pillanatig sem éreztem, hogy amolyan töltelék második részt olvasnék a nagy egymásra találás  előtt, zajlottak az események, izgultam a titkokon, drukkoltam a testvéreknek, hogy jöjjön helyre a kapcsolatuk, mert ez az egyik legrosszabb dolog, ha nem törődnek egymással. A szomorúbb pillanatok mellett persze bőven kap az olvasó romantikus, szexi jeleneteket, és véres verekedéseket is. Ellát ugyanúgy kedveltem, mint korábban is, keményen a sarkára áll, egyedül azt sajnáltam, hogy Valt nem értesítette semmiről, nem érdemelte meg, hogy ne tudjon semmiről. Reednek megvannak a magyarázatai, de ez nem jelenti azt, hogy helyesek a lépései, főleg a korábbiakat illetően. Mondanom sem kell, hogy imádtam az összes jelenetüket, ahogy újraépül a kapcsolatuk, és ahogy Reed ismételten meghódítja Ellát. Easton továbbra is kedvenc, egy újabb sorozatot lehetne ráépíteni.
Tetszett, ahogy a szerzőpáros a sorok között olvasva megmutatja, mennyire megváltozik a család, ha nincs nő, aki összefogja. Korábban az anyuka volt az összetartó erő, és Ella érkezése után újra összekovácsolódott a család. Vissza kellett őt hozniuk, ezt minden családtag egyaránt érezte, ezért is voltak kiakadva Reedre, főleg Easton. Amint elcsodálkoztam, az Callum erősödése, határozottan többet is szerepelt, és bizony okozott meglepetéseket, utólag persze könnyű okosnak lenni.
A másik dolog amiben remekel a szerzőpáros, az a függővég. Bár most nem éreztem annyira kegyetlennek, mint az első résznél, de azért szíven ütött. Persze ehhez úgy kell csavarni a történetet, hogy végig körömrágva olvassam, és ez meg is valósult. Intenzív olvasásélmény a regény, újra alig tudtam letenni a könyvet. A bennem maradt kérdések pedig tovább izgatnak: Ki a gyilkos? Hogyan került elő Ella apja? Mi Gideon titka? Callum valójában mit gondolt Brookról?
Sajnos nem tudom a következő rész megjelenési dátumát. De ezek után nehogy hónapokig kelljen várni! A szerzőktől pedig kérem szépen minden egyes szereplő saját történetét!

Borító: Eredeti, tetszik.
 
Kedvenc karakter: Ella, Reed,

Szárnyalás: Jordan helyretétele. 

Mélyrepülés: Gideon, ez most komoly?

Érzéki mérce:  . 16+ 

Értékelés:




NYEREMÉNYJÁTÉK

A mostani nyereményjátékunkban tesztelni fogjuk, hogy mennyire emlékeztek az első részre. Idézeteket fogtok találni minden blogon, amit valamelyik szereplő mondott, a dolgotok pedig természetesen az, hogy megfejtsétek, kitől származik. Ezután már csak be kell írnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a nevet, és már esélyesek is vagytok a könyv megnyerésére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Egyvalami közös Reedben, bennem és apában. Az, hogy tönkretesszük a nők életét. Odavonszoljuk őket a szikla széléhez, aztán lelökjük őket. Te jó ember vagy, Ella.

a Rafflecopter giveaway

Állomások

11.05. - Sorok között
11.07. - Könyvvilág
11.09. - Kelly&Lupi olvas
11.11. - Angelika blogja
11.13. - Dreamworld
11.15. - Insane Life
11.17. - CBooks
11.19. - Deszy könyvajánlója
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók