KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. október 9., hétfő

Erin Watt: Papír hercegnő (The Royals #1)


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg idén ősszel a Papír hercegnő című könyv. Ella és a Royal család története elképesztően izgalmas, a new adult rajongók garantált kedvence lesz! Ha szeretnétek ti is az élmény részese lenni és megnyerni a könyvet, akkor tartsatok a turné 8 bloggerével! 


Könyvmolyképző Kiadó 2017. szeptember 26.
360 oldal
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Goodreads: 4,07
Besorolás: YA/NA, realista, romantikus

Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük. Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?
Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Royals függő lettem.. Ilyen érzés volt annak idején a  Fuentes fiúkkal találkozni, később a Maddox testvérekkel. Nagyon itt volt az ideje hasonló kaliberű fiútestvérekkel megismerkedni, akik természetesen egytől egyig rosszfiúk!
Érdemes az elején tisztázni, Erin Watt nem egy írónő, hanem kettő! Jen Frederick és Elle Kennedy a szerzőpárosa a könyvnek, utóbbit már ismerheti a magyar közönség is, az Off-Campus sorozata igazán sikeres lett nálunk is. Nem is lehet panaszom a stílusra, kevés könyvnél tapasztalom meg azt, hogy csak úgy pörögnek a lapok, egyik fejezetről a másikra, és azt veszem észre, hogy egész nap olvastam, mindjárt vége a könyvnek. Az én rajongásomhoz minden adott volt a regényben, az erős hősnőtől a pimasz rosszfiúkig, de természetesen a remek karakterek mellett egy nagyon jól fogyasztható történetet kaptam az egyik kedvenc romantikus szerelmi klisémmel:  hogyan alakul át az egymást utáló két fiatal szerelmespárrá?
Ella nemrég vesztette el az édesanyját, aki meglehetősen nyughatatlan életet élt, városról városra költöztek, sosem volt elég pénzük, és anyja kapcsolatai sem sikerültek fényesen. 17 évesen Ella együl maradt és semmiképp nem kívánt az állami nevelőszülős rendszerbe bekapcsolódni, ezért ellopta anyja személyijét, hogy munkát vállalhasson. Mindennél fontosabb célja az, hogy leérettségizzen és bejusson egy főiskolára, hogy később normális életet élhessen. Addig viszont az iskola mellett dolgoznia kell, sőt egy benzinkutas kiszolgálói állás nem hoz elég pénzt, az anyjától örökölt tehetséges tánctudását felhasználva egy sztriptízbárban is vetkőzik.
Ez működik is addig a pontig, amíg meg nem jelenik az iskolában Callum Royal és hivatalos papírokkal bizonyítja, hogy ő Ella gyámja, ugyanis a legjobb barátja, Steve O'Halloran halálakor rábízta a lányát, akiről épphogy tudomást szerzett. Derült égből a villámcsapás: így éli meg Ella, hogy a még sosem látott apja is halott, neki mégis ezzel az idegennel kell mennie, hogy annak fényűző otthonában ezentúl együtt éljen vele és  annak öt bűnösen jóképű kamasz fiával. Illetve Gideon már főiskolás, hétvégeken van csak otthon, de Reed, Easton, és az ikrek: Sawyer és Sebastian  gúnyosan szúrós szemeket vetnek rá már az első estétől kezdve.
Ella nem bolond, elfogadja Callum ajánlatát és marad, és ettől a pillanattól el kell viselnie a megpróbáltatásokat, szívatásokat, amik otthon és az új elit iskolájában érik, ahol természetesen szintén a Royal család az irányító.

Imádtam Ella karakterét! Annyira független, talpraesett, okos és önzetlen, keményen állja a megpróbáltatásokat. Egy kissé ugyan naiv, de veszi a lapot, és tud küzdeni ha kell, sőt, képes visszaadni az őt ért sérelmeket. Nagyon bírtam, hogy mindig kimondja amit gondol, még ha kissé pimaszra sikerülnek is a válaszai. Kitartás jellemzi, ő igazán megérdemli, hogy elérje a céljait.
Reed, ő az alfahím a testvérek között, az öccsei bálványozzák és követik minden szavát. Ellával meglehetősen bunkó és elutasító, a többiek meg mennek utána. Az első pillanattól az a céljuk, hogy Ella meneküljön vissza oda, ahonnan jött. Azonban ahogy telik az idő, Reedről is kiderül, hogy vannak titkai, ő is sebezhető. Apjával való kapcsolatára a tiszteletlenség, és engedetlenség a jellemző, és Callum szinte szó nélkül hagyja ezt, mert bevallja, nem tartja magát "normális" apának. Sokat hagyta egyedül a gyerekeit, inkább az üzlettel foglalkozott. De ennél mélyebb sebek is vannak, a fiúk édesanyja meghalt pár éve, és a fiúk közvetve az apjukat hibáztatják.
Persze kitalálható, hogy merre veszi az irányt a történet, és nincs is ezzel baj. Én legalábbis imádtam ezt az őrültséget az első betűtől az utolsóig, beleértve a függővéget is, ami olyan szívrohamot okozott, hogy gyakorlatilag fel kellett mosni. Gyönyörű érzelmi hullámvasútra visz a könyv, átéled a szereplőkkel a rengeteg intrikát, pletykát, megpróbáltatást, és amikor már úgy érzed a kedved szerint egyenesbe került minden, akkor a szerzők az arcodba nyomnak egy maflást. Azon nyomban keresni kezdtem a folytatás infóit, fülszövegét és értékeléseket, egyszerűen tudnom kellett mi történik. Szerencsénkre nem kell sokat várni, hamarosan jön a Broken Prince magyarul is.
Ki kell térnem a  történet besorolására is, mert nem kevés szexuálisan túlfűtött jelenet került a könyvbe, amit ugyan ya könyvnek ajánlanak a szerzők, de a 17 éven felüli korosztálynak, amivel egyet is értek.  A Royal fiúk lenyűgözőek, elég nagyképűek ugyan, de úgy tűnik van is mire, tényleg remek teljesítményt tudnak nyújtani, és ezt a szerzők be is mutatják. Reed részéről zongorázni lehet a különbséget az arrogáns bunkó énje és az Ellával töltött édesen gyengéd titkos pillanatai között. Szikrázik a levegő közöttük, imádtam a kapcsolatuk fejlődését, ahogy eljutnak az utálattól a szerelemig. Természetesen nem csak kettejük szerelméről szól a könyv, az olvasó bő bepillantást nyer a gazdag emberek világába, ahol a pénz és a még több pénz körül forog minden. Alaposan meg kell gondolni, kiben bízol, nincs nagy választék. A családi összetartás fontos, ha Royal fiúk valakit utálnak, annak annyi, ha viszont bekerülsz közéjük, megvédenek mindentől. 
Nem szándékozom többet elárulni, mert ezt a történetet a karaktereivel együtt mindenkinek magának kell felfedeznie. Nekem az utóbbi hónapok legaddiktívebb olvasmánya volt ez a regény, el kell ismernem, behódoltam a Royal családnak. Bármikor újra kezdeném...  Olvasd el, nem fogod megbánni!

Borító: Eredeti, tetszik.
 
Kedvenc karakter: Ella, Reed,

Szárnyalás: A yachton a lekötözős jelenet. 

Mélyrepülés:  -

Érzéki mérce:  . 16+ 

Értékelés:




NYEREMÉNYJÁTÉK

Ella beköltözik a Royal családba, akiknek már a nevük is királyi jelentéssel bír, így a nyereményjáték során is magasra emeljük a lécet: a világ leggazdagabb embereit keressük! A feladatotok nem más, mint a leírások alapján kitalálni, hogy kiről van szó, és a nevüket beírni a rafflecopter dobozba.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A férfi egy amerikai üzletember, szoftverfejlesztő, a Microsoft társalapítója, vagyona 86 milliárd dollár.

a Rafflecopter giveaway

Állomások:

10.09. Kelly&Lupi olvas
10.11. Deszy Könyvajánlója
10.13. Insane Life
10.15. Könyvvilág blog
10.17. Angelika blogja
10.19. Sorok között
10.21. CBooks
10.23. Dreamword blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók