KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2018. november 10., szombat

Vi Keeland - Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Vi Keeland és Penelope Ward közös regénye: Nagyképű öltönyös címmel. A két népszerű szerző garanciát jelent a remek szórakozáshoz, Soraya és Graham történetét a könnyed, romantikus műfaj kedvelőinek ajánlunk. A Blogturné Klub kilenc állomáson keresztül mutatja be a történetet, és a szexi öltönyös játékunk kapcsán három szerencsés nyertes örülhet a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott nyereménykönyveknek.

Könyvmolyképző Kiadó 2018. november 17.
360 oldal
Fordította: Kereki Noémi Valentina
Goodreads: 4,14
Besorolás: romantikus

Az ellentétek meddig vonzzák egymást?
A szokásos reggelnek indult a vonaton.
De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.
Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.
Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?
Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.
Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.
És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.
Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.
Mert minden jó véget ér, igaz egyszer?
Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.

Penelope Ward megvett magának a Legdrágább mostohabátyám kapcsán, így nem volt kérdés, hogy szeretném olvasni a Nagyképű öltönyöst is. Idén több remek romantikus könyvet is olvastam, és bizony ez a történet sem marad le mögöttük, sőt, nagyon-nagyon tetszett.
Először is, a női főszereplő számomra rendkívül szimpatikus volt, végre egy délies szépség, fekete hajjal és kerekebb idomokkal. Olasz származású és ez a külsején kívül a temperamentumára is jellemző. Figyelemfelkeltő szokása, hogy a hajvégét a hangulatához illő színűre festi, kék, zöld, lila, piros, mind mást jelent. Egy népszerű párkapcsolati tanácsadó rovatnál dolgozik, Kérdezd Idát! ahol nem mindig a saját feje szerint, de megpróbál hasznos tanácsokat adni a kérdezőknek. Randijai nem igazán jönnek be, még nem találta meg az emberét... Mígnem egyik reggel munkába menet a vonaton meglátja a fickót, aki őrülten szexi, mocskosul gazdagnak néz ki és ellenszenvesen arrogánsan parancsolgat a telefonján keresztül, mielőtt leszáll Manhattanben. Soraya már csak később veszi észre, hogy Mr. Előkelő elejtette a mobilját. Hiába deríti ki a lány, ki a tulajdonos, nem jut be hozzá, így lefényképezi a mellét, a hátsóját és a lábát és elküldi a képeket Anyukád biztosan szégyell. megjegyzéssel. Nos, így indul a kapcsolatuk, ami sms-ezéssel, majd hosszabb beszélgetésekkel folytatódik, mígnem elkerülhetetlen a találkozás és a személyes kapcsolat kialakulása.
Eddig nem hangzik túl különlegesnek a történet, de vedd hozzá, hogy valami fergetegesen jó a szerzők humora. Soraya alapból szarkasztikus, és a közöttük kialakuló párbeszédekben sosem marad alul, jól odamondogat Mr. Big Brokinak. 
Grahamről nem tudok rosszat mondani, bármekkora "nagyképű öltönyös", hatalmas egóval, ő megjárta már a saját poklát. Súlyos csalódás érte, amit bárki nehezen heverne ki, és a veszteségfeldolgozással is meg kellett küzdenie.  Bárki a helyében óvatos lenne a szívét illetően, nagyon nehéz újra megbízni valakiben, ez örök érvényű igazság. Van egyfajta karakterfejlődése, de igazából azt gondolom, a helyes dolgok eleve megvoltak benne, csak átmenetileg mélyen eltemetve. Szép volt, ahogy lassan világos lett előtte, mit érez, és ez mit jelent neki valójában.
Amikor elmélyül a kapcsolatuk a történet fordulatot vesz. Történik valami, ami elindít egy lavinát, félő, hogy olyan súlyú következmények ezek, ami véget vethet a kapcsolatuknak. Soraya bizonytalan, pedig Graham nem ad rá okot, de ezek  olyan helyzetek, ami megrengeti egy nő önbizalmát.
Ez a csavar kétségkívül különlegessé teszi  a történetet, picit komolyabbá válik az egész, de egy pillanatra sem veszít a szexiségéből. Imádtam a két főszereplő  közötti kémiát, ami valósággal sistergett a lapok közül. Szókimondó a lány, és elég tapasztalt a pasi, a szexjelenetek azonban  ízlésesek és csak annyira grafikusak, amennyire lenniük kell.
Soraya karaktere az utóbbi idők egyik legjobbja, annyira természetes, hogy már valódi. Szellemes, jó eszű, kedves, játékos, és Grahamnél eléri a céljait a személyiségével, a kisugárzásával. Valójában totál ellentétek egymással, ha aznap nem vonattal kénytelen utazni Graham, sosem találkoznak. Mégis, Soraya megpróbál beilleszkedni Graham világába, és a pasi is igyekszik csiszolódni hozzá, és ennek meg is lesz az eredménye. A lánynak is vannak démonjai, amit igyekszik kizárni, de a történtek bizonytalanná teszik és ráveszik arra, beszéljen az apjával, akit gyakorlatilag rég kizárt az életéből. Fontos volt ez a szál, érdekes volt az apja gondolatmenete.
Nagyon tetszett a szerzőpáros írásmódja, bár nem tudom valójában hogyan írnak ketten egy könyvet? Két szemszög váltakozik, így mindkét főszereplő fejében ott lehettem, és imádtam őket. A mellékszereplők közül a nagymama viszi el a pálmát, akin nagyon érezhető, mennyire szereti Grahamet. Soraya barátai is emlékezetesek, mindenben mellette álltak, a legnagyobb hülyeségben is.
Említettem már a humort? Nem lehet elégszer kiemelni, mennyit nevettem bizonyos részeken. Graham nagyon is vizuális típus, elég egy-egy pikáns dolgot említeni és szét is csapja a napját. Nyelvpiercing, csupasz testrészek, stb. és a pasi már el is van veszve. Nagyon tetszett az is, hogy Soraya mindig meglehetősen szexin öltözködött és ezt a szerzők meg is tudták jeleníteni. 
Biztos vagyok benne, aki olvassa ezt a regényt remekül fog szórakozni, mert nem tucattörténet, van benne fordulat, és a végén minden a helyére kerül, nem okoz csalódást.

Borító: Eredeti, klassz.
 
Kedvenc karakter: Graham, Soraya

Szárnyalás: Graham második tetkója.


Mélyrepülés:  -

Érzéki mérce:  Éppen kellő mennyiségű az erotika, de a jó ízlés határain belül.

Értékelés:


Játék:

Nagyképű öltönyösök helyett Jóképű öltönyösöket mutatunk nektek, ki kell találnotok kik vannak a képeken! Minden állomáson más-más öltönyös híresség várja, hogy beírjátok a nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

Résztvevő blogok:

11.10 Kelly és Lupi olvas
11.12 Angelika blogja
11.14 Sorok között
11.16 Betonka szerint a világ...
11.18 Deszy könyvajánlója
11.20 CBooks
11.22 Kristina blogja
11.24 Never Let Me Go
11.26 Insane Life



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók