KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. április 6., szerda

A postás csenget (3)

Mai csomagom a Könyvudvartól érkezett, meglepően olcsók a könyvek, és mindig lehet kincseket találni.
Az első Louisa May AlcottKisasszonyok, ez hirtelen döntés volt, mert eszembe juttatta a belőle készült azonos című filmet, ami nagyon kedves emlék. Ebben az 1994-es  filmben lett kedvencem Christian Bale, s ha már őt megemlítem, Winona Ryder és Susan Sarandon is emlékezetes volt. Kíváncsi lettem a könyvre, nyáron tervezem elolvasni, de a borítója bűn csúnya, így a fotóról lehagytam! (bocsi Ulipus-ház)
 
A másik kettő viszont nagyon szép. Az Éjvilágról (TUAN Kiadó) a korábbi postban már írtam, nagy kedvenc, most ajándékba vettem.
A láthatatlan város  Szélesi Sándor (Anthony Sheenard) műve, szintén a TUAN Kiadótól,  14 novellát tartalmaz, Budapesten játszódik, és a misztikum, a mesék és a sci-fi elemei keverednek benne. Hamarosan sorra kerül nálam is.
  
Következő remek alkalom sok sok  könyv beszerzésére a Budapesti Könyvfesztivál lesz. Ezen a linken a részletek: Könyvfesztivál

1 megjegyzés:

  1. Hát igen, az Ulpius-ház hajlamos néha igencsak elbökni a borítókat... kíváncsi vagyok, ki dönti el ezeket, beszélnék a fejével.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók