KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. május 26., csütörtök

A postás csenget (6)

Újabb könyv rendelésen vagyok túl, de csak mert a Bookline-on minden könyv 20%-os leértékelést kapott.
Két könyv a Könyvmolyképzőtől, Blakley-Cartwright Johnson: A lány és a farkas valamint Victoria Forester: A lány aki tud repülni. A Kelly kiadótól a Tündérvilág sorozat második részét vettem meg Melissa Marr: Veszélyes álmok (az első rész eléggé tetszett, folytatom a sorozatot) 
A Trónok Harca igazi ínyencfalat lesz a maga 896 oldalával, elkezdtem nézni a könyv alapján készült sorozatot a HBO-n, nagyon izgalmas.
A sorban az utolsó  Gayle Forman: Ha maradnék című könyve, melyet kedves molyos ismerős Rudolf Anna fordított, kiadta a Cicero Könyvstúdió.  A könyv szemtelenül drága, ahhoz képest, hogy mennyire szörnyeteg a borítója. Persze ugyanaz a tervezője, aki az Alaska nyomában című könyvet is jegyezte, Sebastian Stachowski, akinek a weblapján: www.stian.hu még több hasonló "remekeket" találtam. Továbbra is az a véleményem, hogy ilyen borítókkal sokkal kevesebb példányt tudnak eladni.
Sajnos, vagy épp szerencsére, a könyvkiadók újabb szenzációs könyveket tartogatnak a közeledő Könyvhétre. Június 2-6-ig a budapesti Vörösmarty téren többször is fel fogok bukkanni:))))  Addig is kezdem A lány és a farkast:))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók